Oppo a lansat un nou smartphone dedicat pasionatilor de selfie-uri

Oppo a lansat un nou smartphone, si anume F3 Plus. Acesta face parte din seria „Selfie Expert”, gama celor de la Oppo pentru pasionatii de selfie-uri.

F3 Plus vine cu un corp unibody din aluminiu si un ecran IPS LCD HD cu o diagonala de 6.0 inci, pe fata avem un sistem dual camera, una dintre camere are o rezolutie de 16MP cu diafragma f2.0, iar cea de a doua aduce 8 megapixeli cu o deschidere a lentilelor de 120 de grade. Aplicatia de camera include modul de infrumusetare, Beautify 4.0, al celor de la Oppo pentru imbunatatirea nuantelor pielii si desigur acesta aduce si efectul bokeh pentru a estompa fundalul in selfie-urile tale.

Pe spate avem o camera de 16MP cu senzorul celor de la Sony, IMX398, cu pixeli de tip 1.4 micron, o deschidere de 120 de grade, diafragma f1.7 si dual PDAF.

Sub capota F3 Plus aduce un procesor Qualcomm Snapdragon 653, 4GB RAM, stocarea interna vine cu 64GB si poate fi extinsa, bateria este una potenta de 4000mAh si vine cu tehnologia VOOC pentru o incarcare rapida, mai avem un cititor de amprenta, iar ca sistem de operare telefonul ruleaza Android 6.0 cu interfata ColorOS 3.0.

Din numele device-ului, F3 Plus, putem deduce ca vom avea si o varianta mai mica a acestuia, producatorul anuntand faptul ca mai multe informatii urmeaza sa aflam abia in luna mai.

Oppo F3 Plus urmeaza sa fie disponibil momentan doar in India la pretul de 473 de dolari incepand cu 1 aprilie 2017, iar acesta vine in doua variante de culori, negru si auriu.

Spune si tu parerea...