Ce program messenger pentru Android folosești? Poate că ți-ai cumpărat recent un telefon cu Android și vrei să cunoști ce aplicație de mesaje instante poți folosi. Am decis să fac un articol despre ce programe messenger pentru Android folosesc eu unul personal.  Eu unul cred că este una dintre cele mai folosite aplicații de pe telefon. Am discutat acum ceva timp despre cel mai bun messenger pentru Android însă lucrurile au mai evoluat și sunt nevoit să vin cu o listă actualizată.

Yahoo Messenger pentru Android (descarcă aplicație)

Mulți dintre noi folosim Yahoo Messenger pentru calculator. Aceiași versiune pentru calculator este disponibilă și pentru telefon. Aplicația de messenger gratis pentru telefon conține la fel multe opțiuni importante, printre care și sunatul voce și video, sms-uri gratuite internaționale, etc.

Facebook Messenger (descarcă aplicația)

Una dintre cele mai importante rețele sociale ale momentului este Facebook. Facebook a lansat acum ceva timp o aplicație stil messenger pentru Android.

Aplicația aceasta îmi aduce aminte de Facebook,de culorile rețelei sociale, și este o  modalitate faină de a ține legătura cu prietenii de pe rețea. Are multe opțiuni, de genul celei cu conversație în grup, poți trimite mesaje voce, poze și emoticonuri.

WhatsApp Messenger (descarcă aplicația)

Din punctul meu de vedere una dintre cele mai bune aplicații de messenger de pe Android. Aplicația folosește direct numerele de telefon ca și contacte și nu trebuie să mai adaugi niciun prieten. După primul an va trebui să plătești 0.99 cenți pentru acest program.

Voi ce aplicații de Android pentru messenger folosiți?

3 COMENTARII

  1. Salut, eu am si meseenger-ul acela care este aici si am si facebook-ul la fel, dar nu stiu dece nu imi merge, am o tableta Samsung Galaxy tab 10.1 si imi spune ca nu este compatibila dispozitivul meu cu acea versiune, imi puteti spune o alta versiune care se potriveste cu a mea? Nu imi merge nici sa sun sa vb prin microfon, nici prin web, daca imi puteti spune o alta versiune, lasati un mesaj la adresa aceasta fidatti_di_me@yahoo.com salut

Spune si tu parerea...