iPad 3

„Avem ceva ce trebuie neaparat sa vezi. Si sa atingi”. Asa suna invitatia companiei Apple la care noi nu am fost invitati. Doar jurnalistii americani au fost invitati. Invitatia face pe oricine sa inteleaga ca va fi lansat iPad 3, pentru ca imaginea infatiseaza un deget care trece deasupra unui ecran de iPad, aratand spre data de 7 martie. Asadar pe 7  va avea loc la San Francisco prezentarea noii generatii iPad.

Se speculeaza ca acesta va veni cu o rezolutie mai mare a ecranului  adica Full HD, deși se pare ca iPad 3 nu va fi maio mare decat iPad 2.

Și ca sa nu fie chiar identic, cel putin in interiorul ei, va avea un  procesor in 4 nuclee, ceea ce inseamna ca ar fi  înaintea lui  Galaxy Tab 10.1 de la Samsung si ele cunoscute printre preferatele clientilor.

Oricum fanii iPad 2 au mari asteptari de la urmatoarea generatie, cu toate ca dezamagirea s-ar putea sa vina din partea lipsei cu desavârsire a unui Asistent virtual.

Nu am de gand sa merg  în San Francisco sa vad aceasta tableta, pentru ca nu sunt jurnalist american, si nu îmi permit. Asa ca asteptam sa apară și pe la noi.

Da nu-i nimic avem si noi ,,tablele,, noastre.

Spune si tu parerea...