Iata versiunea silver a lui Nokia 8

HMD Global, proprietarul licenței de telefoane Nokia, este așteptat să prezinte cel puțin un smartphone de ultimă generație până la sfârșitul anului. Au existat multe discuții în jurul primului smartphone al companiei HMD, dar până acum nu am avut o viziune mai bună asupra device-ului.

Nokia 8 este un smartphone de ultimă generație care va include o cameră dublă Zeiss și specificații de top. Mulțumită lui Evan Blass, acum știm cum arată versiunea albastră a telefonului Nokia 8.

Astăzi, el a decis să publice o altă imagine a viitorului Nokia 8, de data aceasta în varianta Silver. În afară de culoare, nu există diferențe vizibile între versiunile albastre și argintiu ale telefonului Nokia 8, deoarece acestea sunt, în principiu, același dispozitive.

Zvonul spune că HMD Global intenționează să prezinte noul Nokia 8 la sfârșitul lunii iulie și că smartphone-ul va costa mai puțin sau în jur de 600 de euro.

În afară de setarea cu două camere (de la Zeiss) de 13 megapixeli pe partea din spate, Nokia 8 se zvoneste că va avea un display Quad HD, memorie RAM de 4 GB sau 6 GB, spațiu de stocare extensibil de 64 GB și un procesor Qualcomm Snapdragon 835.

Firește, telefonul va venii cu Android 7.1 Nougat la bord, dar fanii Nokia ar trebuii să fie siguri că, compania finlandeză va furniza o actualizare la Android O la scurt timp după lansarea noului sistem de operare.

Spune si tu parerea...