Honor 6C, un smartphone mid-range interesant

Astazi a fost o zi speciala pentru Honor, deoarece compania chineza a introdus pe piata europeana mult asteptatul flagship killer, Honor 8 Pro. Pe langa noul smartphone, Honor a mai lansat si un program beta pentru clienții din SUA.

La evenimentul celor de la Honor a mai fost prezentat un al doilea telefon, Honor 6C, smartphone-ul ar trebuii sa ajunga in Europa la pretul de 229€.

Honor 6C este de fapt telefonul Huawei Enjoy 6s rebranduit, smartphone-ul fiind lansat initial in luna ianuarie sub brand-ul Huawei. Acesta ar urma sa fie disponibil in trei variante de culori: auriu, gri si argintiu.

Telefonul vine la bord cu Android 6.0 Marshmallow si interfata EMUI 4.1. Nu exista inca infiormatii despre o eventuala actualizare la Android Nougat.

Honor 6C are un ecran de 5 inci AMOLED HD, suport dual-SIM si 4G LTE. Sub capota avem un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 435 tactat la 1.4GHz, 3GB RAM si 32GB de stocare interna (care poate fi extinsa pana la 128GB).

Camera principala este una de 13MP cu deschidere f/2.2, autofocus si un LED flash, iar camera frontala vine cu 5 megapixeli care ar trebuii sa faca niste selfie-uri decente.

Telefonul de zona mid-range al celor de la Honor este alimentat de o baterie de 3,020 mAh si pentru un nivel de securitate ridicat, acesta vine si cu un cititor de amprente amplasat pe partea din spate. Honor 6C cantareste doar 138g si are un corp din aluminiu.

Spune si tu parerea...