De ce imi plac laptopurile Dell

De 4 ani de zile am un laptop Dell Inspiron 1520. In perioada in care l-am cumparat am dat 2800 RON pentru un laptop care daca il luam de la ASUS as fi dat 2300 RON. Regret cumva? NU. De ce?

Suport tehnic impecabil

Odata am avut o problem la laptop. Am cautat pe net telefonul de la Dell Romania si am sunat. Cei de la suport tehnic mi-au dat multe informatii si au fost foarte de treaba. Cand le-am zis ca am probleme cu DVD-ul au dorit sa trimita un tehnician DELL acasa sa il schimbe. Am refuzat politicos deoarece eu stricasem DVD-ul si nu mi se parea corect. Dupa ce am vorbit cu ei am spus: Wooww… asa da suport.

Rezistent la socuri

Aud de persoane care au izbit un pic laptopul si imediat nu mai merge. Dell-ul meu a fost izbit de nu stiu cate ori. Odata a cazut din masina si merge. De cateva ori era in geanta si l-am izbit tare.

Rezistent chiar si la spuma de ras

In ultima mea drumetie am pus laptopul dar si spuma de ras si tot ce aveam nevoie intr-un rucsac. Nu stiu cum si ce s-a intamplat dar spuma de ras s-a golit toata in rucsac. Deoarece laptopul are multe porturi acestea s-au umplut de spuma de ras si de asemenea a intrat si in el. M-am chinuit sa scot spuma astfel incat sa nu desfac laptopul dar nu am reusit sa o scot pe toata.

Eram sigur ca nu va mai functiona mai ales ca am incercat sa il pornesc. Dupa o zi am incercat din nou! Minune! Functioneaza…. i love you:)

Spune si tu parerea...