De ce ma enerveaza SPAM-ul pe blog

Azi am primit un SPAM de la o firma care cica face un soft pentru restaurante, baruri, etc. De ce ma enerveaza aceste mesaje SPAM?

Deoarece nu au nicio logica. Noi suntem un blog de tehnologie si cu cea mai mare placere putem face un review sau un articol unui produs romanesc. De exemplu in multe articole am promovat marca Bitdefender si nu am primit niciun leu pentru articolele mele.

In schimb  AB Soft, din Timisoara considera ca mai bine este sa imi trimita un comentariu nerelevant pentru un articol care sa ma enerveze.

Oferim solutii software pentru industria Horeca.Soft pentru Restaurant,Bar,Fast food,Club.
AB Soft Timsoara, HORECA MANAGER este o solutie software care permite urmarirea, controlul si reglarea activitatilor din firma dumneavoastra prin controlarea de la vanzare la materii prime in timp real.

Softul a fost dezvoltat pentru a veni in intampinarea nevoilor aparute in desfasurarea activitatii intr-o locatie HORECA, astfel prin utilizarea monitorului cu TOUCH SCREEN de catre angajati, dumneavoastra aveti un control total asupra afacerii prin:

-Scazamantul din stoc dupa retete sau unitar se face in momentul INCASARII MESEI !

-Calculul in timp real al stocurilor de marfa (cantitativ si valoric)

– Controlul vanzarilor pe ospatar in timp real (cantitativ si valoric)

– Controlul vanzarilor totale in timp real (cantitativ si valoric)

– Rapoarte cantitativ

Oare manageri astia de firma sunt atat de prosti incat nu pot sa trimita un email pe contact [at] dexblog.ro in care sa ma roage frumos sa promovez un produs romanesc? Atat timp cat un soft e bun nu trebuie sa fiu platit ci ma bucur ca pot ajuta pe cineva printr-o promovare cu un review pertinent si impartial.

P.S: Acest articol nu va fi sters de pe blog asa ca nu are sens sa ma contactezi sa il sterg.

Spune si tu parerea...