Daca ne referim la intrebarea din titlu atunci raspunsul cel mai simplu este: Nu se poate. Multi cauta metode de a sparge parolele de messenger insa de fapt ajung ei insusi sa fie inselati de hackeri. Cum anume?

Pe internet gasesti o gramada de metode ingenioase de a sparge parola de mess. Trimiti doar un email la o adresa de genul parolataeaci@yahoo.com cu parola ta si contul tau si Yahoo iti trimite inapoi parola prietenului tau.

Chiar credeti ca o corporatie de cateva miliarde de dolari este atat de proasta? Chiar credeti ca o megacompanie de genul Yahoo si-ar pune in pericol intr-un asemenea mod utilizatorii?  Cu siguranta NU!

Citeste si:   Programe mail - pentru ca sa citesti emailuri

Asadar daca vrei sa gasesti o metoda de a sparge o parola de messenger sunt sigur ca nu vei reusi decat doar daca stii bine persoana si poate ca incerci o parola care crezi ca ar fi posibila.

In cazul in care tu personal ti-ai pierdut parola de la contul de pe Yahoo poti sa recuperezi parola daca stii adresa de email alternativa si raspunsul la cele 2 intrebari.

7 COMENTARII

  1. hai sa nu fim atat de cinici. o parola de yahoo se poate sparge dar cu ceva ignoranta din partea celui a carui parola este sparta. de exemplu cineva a folosit metoda asta si-a pus la status la mess un link care facea referire la un site de-al lui. zicea free sms. pe site era un celular si avea cateva campuri. printre acele campuri era mesajul pe care sa-l trimiti, numarul de telefon si… id-ul si parola ta de mess. apoi dupa ce bagai datele astea, dadeai pe un buton si… waiting / loading / site crashed/ etc. cu alte cuvinte parea ca nu functioneaza site-ul cand in realitate tocmai ti-a furat parola.

    alta metoda ingenioasa de a fura parola e prin e-mail. cineva iti trimite un e-mail ca ai castigat ceva sau ca dak dai un link vei ajunge sa vezi ceva care te intereseaza. cand dai pe link, surpriza, ajungi la pagina de yahoo unde ti se cere username-ul si parola. dar ce-i mai interesant, daca te uiti la adresa sus, observi ca de fapt site-ul pe care esti nu mai e al lui yahoo chiar daca s-ar putea sa contina numele yahoo pe ici pe colo. daca bagi username-ul si parola atunci presupun ca stii ce se intampla.

  2. teoretic ai putea daca dispui de o retea mare de servere, dar mi se pare ca dupa mai multe incercari succesive se blocheaza contul de yahoo si trebuie deblocat.

  3. parolele de pe siteurile de socializare si mesageriile instante pot fi sparte cu ajutorul unui mic programel numit keylogger care este instalat pe ascuns pe pc victimei sau pe un stick care il lasi in pc victimei iar dupa o zii o sa ai stii toate parolele:)) incercat

Spune si tu parerea...