Dacă ai copii sau dacă din diferite motive dorești ca anumite site-uri sa nu poată fi accesate poti sa încerci un antivirus platit cum ar fi Bitdefender care practic blochează toate site-urile cu conținut pornografic sau violent.

Daca totuși nu acesta este cazul poți bloca un site foarte usor din Windows astfel încât niciun browser nu va mai putea accesa acel site. Dar cum?

Tot ce trebuie sa faci este sa intri in folderul Windows-System32-drivers-etc. Acolo vei gasi fisierul hosts. În cazul în care nu vezi aceste fișiere probabil că acestea sunt ascunse(în curând un tutorial video pentru modificarea fisierelor ascunse).

Deschizi fisierul cu Notepad si scrii urmatoarea linie de cod:

[php]127.0.0.1 domeniu.ro[/php]

În loc de domeniu.ro scrii ce domeniu vrei să blochezi(poți scrie câte linii dorești…).

4 COMENTARII

  1. adresez intrebarea -rugaminte….decizia de a ma ajuta iti apartine! vreau sa blochez, virusez, sterg un site, al unui un jurnalist „nemernic”, fost detinut de drept comun , condamnat definitiv si inchis in penitenciar pentru : viol, talharie,furt, tentativa de omor. Dupa iesirea din penitenciar si-a schimbat numele, a ajuns „jurnalist”si a inceput sa atace pe oricine nu accepta santajul de presa!
    ma poti ajuta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here