Cum iti poti proteja telefonul tau cu Android?

Recent Google a retras din Android Market peste 50 de aplicatii care se presupune ca aveau cod malitios si care facea ca proprietarul aplicatie sa aiba acces la date confidentiale. Cum iti poti pastra in siguranta datele pe telefonul tau? De ce este atat de important acest aspect?

De ce?

Multi dintre noi avem un telefon mobil care in prezent nu este doar o modalitate de a comunica prin apeluri si mesaje ci si o modalitate de a pastra evidenta cumparaturilor, taskurilor, conturilor bancare, etc. In prezent sistemul de operare Android se pare ca devine unul dintre cele mai puternice sisteme de operare pe piata. De fapt in SUA sistemul de operare Android a devenit liderul cu privire la cota de piata. Asadar faptul de a avea atenti cu privire la siguranta telefonului nu este in prezent doar un moft ci o stricta necesitate.

Cum pot pastra telefonul in siguranta?

Este important sa retii ca tu esti unica persoana care poate sa faca acest lucru. De fapt de tine depinde siguranta telefonului tau. La ce anume ar trebui sa fii atent? Nu instala aplicatii recent adaugate in Market! Nu instala aplicatii care nu sunt comantate sau care au dezvoltatori dubiosi! Foloseste varianta web a marketului pentru a gasi mai multe detalii despre aplicatia cautata.

NU instalat prostii de aplicatii de genul: Sound of… bla bla bla sau Wallpapers of……

Instaleaza aplicatia Lookout pentru o mai buna sigurata a datelor tale.

Nu uita! Siguranta depinde de tine!

2 comentarii

Spune si tu parerea...