Cand am aflat ca poti accesa contul tau de acasa am zis ca asa ceva nu e sigur. Adevarul este ca nimic nu e sigur în ziua de astazi, dar omul este dispus sa riste pentru comoditate.

BT24 este de fapt internet banking de la banca Transilvania. Este destul de interesant sa îl folosesti daca ai cont sau card la Transilvania. Poti efectua diferite operatiuni bancare cum ar fi schimb valutar, platesti automat unele facturi programand data platii, transferuri conturi proprii si multe altele. Mai nou aveti si Western  Union, si nu te mai deplasezi la banca sa vezi daca ai primit banii cand poti sa o faci de acasa.

Citeste si:   Pescuitul wireless

De asemenea daca ai cont în euro si ron linistit poti face schimb  valutar transferand din contul euro în ron sau invers.

Aplicatia BT24 poate fi accesata de pe orice browser.

Mai mult , exista si optiunea Mobile Banking  versiunea pentru smartphone a aplicatiei  care se pare ca este cea mai moderna aplicatie de mobile banking din Romania. Cu sau fara aceasta aplicatie pe mobil oricum ai de aface cu telefonul deoarece orice operatiune facuta în contul tau este monitorizata si transmisa pe telefon. De exemplu,  daca vrei sa intri in contul tau completezi ID-ul si parola , apoi Banca genereaza un cod unic care este trimis pe numarul tau de telefon. Abia dupa ce scrii acest cod intr-o casuta poti intra in contul tau. Pare a fi sigur, deoarece  daca altcineva incearca sa intre in contul tau cu  datele tale de securitate sau de logare, pe telefon afli imediat  si evident ca vei lua masuri mai ales daca ai o suma care inchide banca. Bani sa avem ca îi tinem si la saltea ca avem noi grija de saltea.

Citeste si:   Verifica cat de des pica site-ul tau

Sesiunea a expirat! Te rugam sa reintroduci datele de acces!—-asa spune banca daca ramai mai mult de 10 minute logat pe contul tau dar fara sa faci freo operatiune, deci daca uiti sa inchizi aplicatia, se inchide singura.

SPOR LA BANI….

Facebook Comments
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentOsk
Articolul următorIluminare LED
Cei 7 ani de acasă i-am făcut în capitala noastră dragă, Bucuresti,insa părinții mei s-au hotărât să se mute într-o zonă mai linistită si bogată,undeva pe langă Botosani. Foarte bogată zona în verdeață.

Am 24 de ani si acum 9 ani am descoperit computerul si de atunci încoace tot ce ține de el. Sunt mai mult decat pasionat de tehnologie, dar valoarea acestora mă determină să mă mulțumesc doar cu informații despre ele. Imi place tenisul de masa, lectura și să îndrept atenția ori de câte ori am ocazia spre Cel care i-a dat omului ințelepciunea de a face multe lucruri bune si care a facut toate lucrurile.

Un lucru care mă definește : niciodată nu îmi pare rău după un obiect dacă nu se mai poate face nimic pentru el. Sau dacă am cumpărat  ceva si era disponibil  mai ieftin, nu regret deloc. Consider că este foarte important să fii echilibrat și realist având în vedere lumea în care trăim. In prezent încerc să pun bazele propriei afaceri și pot spune că nu numai experienta mă ajuta, ci și tehnologia tot mai avansată în toate domeniile.

3 COMENTARII

  1. Articolul tau vine fix la tanc, adica ieri am fost la Banca Transilvania sa deschid un cont – card si chiar cautat pareri pe internet ca sa nu fiu surprins atunci cand o fi sa vina cardul si o sa incep sa-l folosesc.

    • De mare ajutor î-ti va fi si optiunea pe care o ai în aplicatie, si anume aceia de a le trimite mesaje cu nelamuriririle pe care le ai în aceasta privinta.Si eu folosesc Bt24 si e chiar simplu si util. .. Spor la Bani

  2. Eu folosesc sistemul de e-banking Bancpost și sunt foarte mulțumit. Am folosit e-banking BCR și Transilvania. Dintre acestea sistemul de la Bancpost mi-a convenit cel mai mult. Se poate ca între timp să se fi îmbunătățit celelalte sisteme.

Spune si tu parerea...