BT24

Cand am aflat ca poti accesa contul tau de acasa am zis ca asa ceva nu e sigur. Adevarul este ca nimic nu e sigur în ziua de astazi, dar omul este dispus sa riste pentru comoditate.

BT24 este de fapt internet banking de la banca Transilvania. Este destul de interesant sa îl folosesti daca ai cont sau card la Transilvania. Poti efectua diferite operatiuni bancare cum ar fi schimb valutar, platesti automat unele facturi programand data platii, transferuri conturi proprii si multe altele. Mai nou aveti si Western  Union, si nu te mai deplasezi la banca sa vezi daca ai primit banii cand poti sa o faci de acasa.

De asemenea daca ai cont în euro si ron linistit poti face schimb  valutar transferand din contul euro în ron sau invers.

Aplicatia BT24 poate fi accesata de pe orice browser.

Mai mult , exista si optiunea Mobile Banking  versiunea pentru smartphone a aplicatiei  care se pare ca este cea mai moderna aplicatie de mobile banking din Romania. Cu sau fara aceasta aplicatie pe mobil oricum ai de aface cu telefonul deoarece orice operatiune facuta în contul tau este monitorizata si transmisa pe telefon. De exemplu,  daca vrei sa intri in contul tau completezi ID-ul si parola , apoi Banca genereaza un cod unic care este trimis pe numarul tau de telefon. Abia dupa ce scrii acest cod intr-o casuta poti intra in contul tau. Pare a fi sigur, deoarece  daca altcineva incearca sa intre in contul tau cu  datele tale de securitate sau de logare, pe telefon afli imediat  si evident ca vei lua masuri mai ales daca ai o suma care inchide banca. Bani sa avem ca îi tinem si la saltea ca avem noi grija de saltea.

Sesiunea a expirat! Te rugam sa reintroduci datele de acces!–-asa spune banca daca ramai mai mult de 10 minute logat pe contul tau dar fara sa faci freo operatiune, deci daca uiti sa inchizi aplicatia, se inchide singura.

SPOR LA BANI….

3 comentarii

  1. Articolul tau vine fix la tanc, adica ieri am fost la Banca Transilvania sa deschid un cont – card si chiar cautat pareri pe internet ca sa nu fiu surprins atunci cand o fi sa vina cardul si o sa incep sa-l folosesc.

    1. De mare ajutor î-ti va fi si optiunea pe care o ai în aplicatie, si anume aceia de a le trimite mesaje cu nelamuriririle pe care le ai în aceasta privinta.Si eu folosesc Bt24 si e chiar simplu si util. .. Spor la Bani

  2. Eu folosesc sistemul de e-banking Bancpost și sunt foarte mulțumit. Am folosit e-banking BCR și Transilvania. Dintre acestea sistemul de la Bancpost mi-a convenit cel mai mult. Se poate ca între timp să se fi îmbunătățit celelalte sisteme.

Spune si tu parerea...