Asculta muzica gratuit online

Internetul este unul dintre cele mai puternice metode de informare si de a primi informatii. Pe internet gasesti aproape orice daca stii unde sa cauti.

O solutie practica de a asculta muzica si sa nu incalci legea este sa te folosesti de servicii online gratuite de muzica.

Urmatoarele servicii pot fi folosite pentru acest lucru:

1. eok.ro (gratuit)

Eok.ro este un site facut la initiativa lui Florin Grozea. Poti gasi toata muzica romaneasca sau aproape toata muzica din Romania.

Iti poti face un playlist si apoi sa asculti melodiile preferate.

2. Pandora (gratuit sau platit la 35 dolari pe an)

Problema la acest site este faptul ca este disponibil doar in Statele Unite. Cu toate acestea cu un proxy bun se rezolva totul!

Pandora este un serviciu foarte simplu care iti face un „post de radio” si pune muzica viitoare in functie de cum notezi melodiile care canta in acel moment

3. The Hype Machine (gratuit)

Am remarcat simplitatea site-ului si usurinta in folosinta. Cu toate acestea in loc sa vezi muzica care iti place tie The Hype Machine iti arata muzica despre care vorbeste tot internetul. Este o modalitate practica de a gasi muzica noua!

4. Grooveshark (gratuit)

Groovershark este o modalitate de a asculta muzica incontinuu. In functie de preferintele tale sistemul iti pune diferite melodii. Eu unul personal am cont si pot spune ca imi place foarte mult.

5. Last.fm (gratuit sau platit 3 dolari pe luna)

O varianta buna de a ascultas muzica este Last.fm. Spre deosebire de de site-urile de mai sus acest sistem iti ofera posibilitatea sa asculti muzica oriunde.

Tu ce site-uri de muzica folosesti?

Spune si tu parerea...