Apple Maps – una buna una rea

Odata cu lansarea la download pentru iOS 6 toata lumea poate sa vada partile bune si partile rele ale noului sistem de operare. Apple Maps a fost anuntat ca fiind cel mai important update pentru iOS 6 insa din pacate aceasta aplicatie a fost o dezamagire totala pentru multe persoane.

Google a lucrat mult timp la sistemul lor de Maps si a avut multe informatii la dispozitie insa cei de la Apple in doar cateva luni au dorit sa faca un sistem de harti care sa fie cu adevarat revolutionar. Din pacate nu au reusit!

Apple Maps este cea mai discutata aplicatie din iOS. Foarte multe persoane au avut neplacearea sa vada ca noul sistem de harti are multe erori si contine mult mai putine informatii decat Google Maps.

Totusi o veste buna: conform unor persoane Google deja a pregatit o aplicatie proprie de harti.  Se pare ca aceasta aplicatie va fi lansata cat de curand pe iOS 6 sau poate ca deja a fost lansata si asteapta aprobarea din partea celor de la Apple.

Asadar cei care au facut upgrade la iOS 6… aveti rabdare.. sunt sigur ca Google va lansa o noua aplicatie de MAPS. In continuare cateva poze facute din noul Apple Maps!

Spune si tu parerea...