Aplicatii de urmarit telefonul

Cele mai bune aplicații de urmărit telefonul gratis pe Android

  • Google Găsește-mi dispozitivul

Aplicația Google Găsește-mi dispozitivul este una dintre cele mai populare și mai eficiente aplicații de urmărit telefonul. Este preinstalată pe majoritatea dispozitivelor Android și vă permite să vă localizați telefonul, să îl blocați sau să îl ștergeți de la distanță.

Pentru a utiliza aplicația Google Găsește-mi dispozitivul, trebuie să aveți un cont Google și să vă conectați la acesta pe telefon. După ce ați făcut acest lucru, puteți accesa aplicația de pe orice computer sau dispozitiv mobil și puteți vedea locația telefonului dvs. în timp real.

  • Cerberus

Cerberus este o altă aplicație populară de urmărit telefonul pentru Android. Este mai puternică decât aplicația Google Găsește-mi dispozitivul și oferă o serie de funcții suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a înregistra audio și video, de a face capturi de ecran și de a activa o alarmă la distanță.

Cerberus este o aplicație plătită, dar oferă o perioadă de încercare gratuită de 7 zile. După ce perioada de încercare a expirat, puteți achiziționa o licență pentru o singură dată sau un abonament lunar sau anual.

  • Prey

Prey este o aplicație de urmărit telefonul gratuită și open-source care este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Este o opțiune bună pentru cei care caută o aplicație de urmărit telefonul de bază, dar eficientă.

Prey vă permite să vă localizați telefonul, să îl blocați sau să îl ștergeți de la distanță. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a primi notificări atunci când telefonul dvs. este mutat sau când cineva încearcă să îl deblocheze cu o parolă greșită.

  • Wheres my Droid

Wheres my Droid este o altă aplicație de urmărit telefonul gratuită și open-source care este disponibilă pentru Android. Este o opțiune bună pentru cei care caută o aplicație de bază, dar eficientă.

Wheres my Droid vă permite să vă localizați telefonul, să îl blocați sau să îl ștergeți de la distanță. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a primi notificări atunci când telefonul dvs. este mutat sau când cineva încearcă să îl deblocheze cu o parolă greșită.

  • Find My Device

Find My Device este o aplicație de urmărit telefonul dezvoltată de Samsung. Este preinstalată pe majoritatea dispozitivelor Samsung și vă permite să vă localizați telefonul, să îl blocați sau să îl ștergeți de la distanță.

Pentru a utiliza aplicația Find My Device, trebuie să aveți un cont Samsung și să vă conectați la acesta pe telefon. După ce ați făcut acest lucru, puteți accesa aplicația de pe orice computer sau dispozitiv mobil și puteți vedea locația telefonului dvs. în timp real.

Concluzie

În acest articol, am prezentat cele mai bune aplicații de urmărit telefonul gratis pe Android. Sperăm că acest articol v-a fost util și că v-a ajutat să alegeți o aplicație de urmărit telefonul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Vă recomandăm să instalați și să configurați o aplicație de urmărit telefonul înainte de a vă pierde telefonul. În acest fel, veți fi pregătit să îl localizați rapid și să îl recuperați în cazul în care se pierde sau este furat.

Spune si tu parerea...