Lansarea rapida a aplicatiilor din taskbar cu ajutorul instrumentului 7 Taskbar Numberer

Comutarea intre aplicatii in Windows Vista si Windows 7 nu a fost niciodata o problema. Se poate folosi prea cunoscuta comanda Alt + Tab sau combinatia dintre tastele Win + Tab (Flip 3D), pentru a comuta rapid intre aplicatiile care ruleaza. Deschiderea unui program fixat in taskbar, este de asemenea posibila utilizand tasta Win urmata de o tasta numerica.

Majoritatea dintre utilizatori, fixeaza aplicatiile pe taskbar pentru o accesare usoara si rapida fara a le mai cauta in meniul Start. Asa cum am mentionat mai sus, se pot lansa aplicatiile fixate cu ajutorul tastei Windows + o tasta numerica. Dar atunci cand avem mai multe programe care ruleaza pe bara de activitati, poate dura cateva momente pana aflam care este numarul acelui program.

7 Taskbar Numberer este un mic program, care pe langa dimeniunea sa de nici 100Kb, se prezinta a fi foarte practic. Acest instrument atribuie succesiv numere tuturor iconitelor din taskbar, inclusiv celor care ruleaza cat si celor care sunt fixate. Acesta va ajuta sa lansati rapid aplicatiile fixate si comutarea intre programele care ruleaza.

lansarea rapida a aplicatiilor din taskbar

7 Taskbar Numberer a fost conceput pentru utilizatorii care folosesc software de recunoastere a vorbirii pentru a lansa si a comuta intre aplicatii. Deci, programul vine in ajutorul persoanelor care folosesc speech recognition software dar si celor care vor sa aibe acces rapid la programele din system tray.

Desi acest program atribuie numere iconitelor din system tray, nu poti lansa acele aplicatii cu tasta Win + numarul comenzii rapide. Cu toate acestea, in timp ce utilizati speech recognition, puteti folosi si numerele atribuite pentru system tray in momentul comenzii pentru a lansa acele programe.

7 Taskbar Numberer este cumpatibil cu Windows 7, ambele versiuni (32 si 64 biti). Retineti ca acesta nu functioneaza si in Windows 8.

Descarca 7 Taskbar Numberer

Spune si tu parerea...