Lansarea lui Iphone 8 ar putea sa intarzie datorita unor probleme cu tehnologia 3D

Daca e sa ne luam dupa ultimele scapari, in toamna Apple va lansa trei telefoane, iar un nou zvon sugereaza faptul ca mult asteptatul Iphone 8 (in cazul in care Apple nu vine cu un alt nume) cu ecran OLED ar putea sa intarzie fata de celelalte device-uri, acesta urmand sa fie lansat in luna octombrie sau noiembrie, datorita unor problema cu tehnologia 3D (3D sensing) care va debuta pe acest terminal.

3D sensing este o noua functie a celor de la Apple care va folosii un senzor infra rosu pentru a creea selfie-uri 3D si chiar pentru a fi folosita in jocurile care vor fi dezvoltate sa utilizeze aceasta functie. Acest zvon este valabil doar pentru Iphone 8, nu si pentru Iphone 7S respectiv 7S Plus, acestea urmand sa fie lansate asa cum ne-a obisnuit Apple, in luna septembrie.

Sursa afirma, de asemenea, ca numai Iphone 8 va include un ecran OLED, in timp ce 7S va venii cu acelasi panou LCD ca si pana acum. O fi oare Apple putin prea optimis in privinta vanzarilor lui Iphone 8, avand in vedere ca a comandat 70 de milioane de panouri OLED de la Samsung?

Un alt zvon de la un blog din Israel, spune ca pe unul dintre Iphone-uri vom primii un Smart Connector (acesta l-am mai intalnit si pe Ipad Pro). Cei de acolo spun ca acesta va permite conectivitatea la aplicatiile VR/AR, precum si la incarcarea telefonului.

Smart Connector pe Ipad Pro

Spune si tu parerea...