Continental Contitech Romania

Oricat de bine organizeaza un mire nunta, tot apar discutii si nemultumiri. La fel stau lucrurile si cu un patron care se straduieste sa ofere toate conditiile pentru angajatii lui..si tot apar discutii si nemultumiri. Iata un axemplu:

Continental este o firma de rang inalt care se respecta. Ea este extinsa pe tot mapamondul si este impartita in mai multe categorii. Cu alte cuvinde produce mai multe piese pentru mai toate tipurile de masini.

Si totusi vorbeam nu de tehnologia si aparatura robotizata foarte dezvoltata a acestei firme, ci de angajatii ei. Va pot spune cu incredere ca acesta poate fi un loc de munca ideal pentru omul ideal. Am avut privilegiul sa lucrez la aceasta societate in locatia din Timisoara, si a fost cel mai bun loc de munca pe care l-am avut vreodata. Imi pare rau ca am lucra doar 3 luni din cauza unor probleme personale. Oricand m-as angaja din nou acolo daca politica firmei ar permite asta.

Cu toate acestea mai sunt si oameni nemultumiti, chiar daca putini sunt acestia. Daca ar fi sa compari o farmacie cu sectia de lucru, nu ar fi mare diferenta. Aici gasesti curatenie si  disciplina fara fanatism. Loc in care nu oricine se poate angaja, deoarece trebuie sa treci prin o serie de teste, care au menirea de a te face sa intalegi ce se petrece in acel loc de munca si sa te califice in acelasi timp.

Datorita acestui lucru am avut colegi pe care nu am s-ai uit niciodata.

Locul modern in care se desfasoara activitatea dar si instruirea te face sa te simti ca lucrezi in afara tarii. Programul de lucru cred ca este lejer in sensul ca lucrezi nu muncesti.

Ar fi o prostie ca in vremuri de criza si intr-o tara ca a noastra sa te plangi la un astfel de job. Asadar daca cauti un loc de munca si nu ai cine-stie ce calificare , cauta Continental Contitech Romania. 

Spune si tu parerea...