Ce a facut un baiat de patru ani cand si-a gasit mama inconstienta pe podea este incredibil!

Ce ai face daca ai avea patru ani si ti-ai gasii mama inconstienta pe podea? Probabil ca te-ai panica si cam atat, ca doar ce Dumnezeu, ai numai patru ani!

Un caz recent din Londra ne arată cum curajul nu are varsta si ca pana si un copil care abia a invatat sa vorbeasca poate sa salveze viata unui om.

Roman, un baietel de patru ani si-a gasit mama lesinata pe podea, dar acest lucru nu l-a panicat. In schimb, copilul a fost suficient de inspirat incat sa foloseasca degetul mamei sale pentru ai debloca telefonul, apoi sa sune la salvare folosinduse de asistentul vocal al celor de la Apple, Siri.

Roman locuieste in sudul Londrei si a sunat la numarul 999 (echvalentul britanic pentru 112), conversatia cu operatorul a fost inregistrata si publicata de Politia Metropolitana din Londra, inregistrarea este absolut sfasietoare si o puteti gasii la finalul articolului.

Este tulburator sa auzi explicatiile baietelului despre starea mamei sale: „e moarta” a spus el, iar mai tarziu a mai adaugat si ca „si-a inchis ochii si nu mai respira”.

Nu exista detalii despre starea de sanatate actuala a femeii, dar stim ca a primit ingrijiri medicale corespunzatoare dupa apelul fiului ei si ca in acest moment este bine.

Micutul Roman nu era singur cand a sunat la salvare, acesta era impreuna cu fratiorii sai, dar apelul său la salvare si grija deosebita fata de mama lui il transforma in adevaratul erou al acestei intamplari.

Spune si tu parerea...