Ultimele noutati despre Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6 urmeaza sa fie lansat miercuri, iar ultimele zvonuri ne fac sa credem ca vom avea de a face cu un smartphone de top, dotat cu 6GB de RAM. Ba chiar saptamana trecuta a aparut in Geekbench un Xiaomi Mi 6, care intradevar, era echipat cu 6GB de RAM. In plus, un teaser video aparut de curand, confirma mai multe upgrade-uri pe care le vom gasii pe acest flagship.

Mi 6 aduce trei upgrade-uri fata de predecesorul său, Xiaomi Mi 5. Prima noutate este inlocuirea camerei principale cu un sistem dual-camera. A doua este upgrade-ul memoriei RAM de la 4GB la 6GB, iar cea de a treia noutate nu este cunoscuta momentan.

Alte rapoarte indica faptul ca cititorul de amprente va fi incorporat sub ecran, iar telefonul ar trebuii sa vina cu certificare IP68 pentru rezistenta la apa si praf. Mufa Jack de 3,5mm pentru casti ar putea fii eliminata si este de asteptat ca in partea de jos a device-ului sa gasim un port USB-Type C.

Se pare ca Xaomi Mi 6 ar urma sa vina cu un chipset Snapdragon 835 si 6GB de RAM, cu scopul de a stabilii un nou standard pentru telefoanele mobile produse in China. Smartphone-ul urmeaza sa coste 290 de dolari, iar fratele său mai mare, Xiaomi Mi 6 Plus, 435 de dolari.

Spune si tu parerea...