telefonul de criză

Să lasăm pe oamenii bogati care nu știu ce să facă cu banii. Sa vorbim noi oamenii simpli și modești. Ce ați face cu 60.000 de dolari? Unii și-ar cumpara o casa, poate o mașina, sau poate o investitie într-o afacere. În aceste cazuri vorbim într-adevar de oameni modești. Nu același lucru putem spune și de cineva care își ia un telefon de acești bani.

Da, incredibil dar adevarat. Un nene foarte bogat banuiesc, și care vrea sa umble cu lingoul de aur în buzunar poate ca și-ar achiziționa așa ceva.

Dar sa vorbim serios: o companie din Danemarca scoate pe piața o serie de telefoane din aur masiv de 18 carate și sunt considerate piese de colectie. Deși parca nu vorbesc de pe pamant aceste telefoane sunt reale, și se pare ca producatorii au clientela facuta deja. Miliardarii ruși abia așteapta sa achizitioneze o piesa inedita. Pacat daca pot sa ma exprim așa, ca aceste telefoane nu sunt dotate cu camere foto, internet, nici nu poate fi vorba, pentru ca nici bateria nu ar rezista sa folosesti asa ceva deoarece tine mai putin decat bateriile normale de telefon. Probabil nu au mai avut bani de camere foto. Ce sa faci cu el fara internet?  Și ce ecran mic are. Singurul motiv pentru care l-aș cumpara ar fi ca să imi iau casa.

Spor la cumparaturi.

Spune si tu parerea...