Poti avea site-ul tau cu doar 35 de euro – beah SPAM

Ma intreb un lucru: Cum poti sa te declari o firma de webdesign si sa fii un spammer??? Nu ai invatat nimic de pe internet?

Azi am primit minunatul email de mai jos:

X-MDAV-Processed: mail.health-sun.com, Mon, 19 Oct 2009 19:08:56 -0400
Received: from exchsvr.olmhealth.com ([72.158.236.164])
	by mail.health-sun.com (mail.health-sun.com)
	(MDaemon PRO v10.1.1)
	with ESMTP id md50000435088.msg
X-Spam-Processed: mail.health-sun.com, Mon, 19 Oct 2009 19:08:55 -0400
	(not processed: message from trusted or authenticated source)
X-MDRemoteIP: 72.158.236.164
X-Return-Path: oferte.sir@gmail.com
X-Envelope-From: oferte.sir@gmail.com

REMIERA IN ROMANIA » SITE-URI IN RATE LA NUMAI 35 EURO LUNAR.

Cu siguranta daca esti un anteprenor ai realizat de mult importanta unei prezente pe internet, iar daca pana acum costurile mari si lipsa de timp au fost un impedimet acum nu mai ai nici o scuza! Noi va oferim in premiera pe Romania un serviciu pe care il puteti plati in rate timp de maxim un an. <

De ce noi? Pentru ca ne pasa de afacerea dvs si vrem sa va sprijinim, iar datorita acestei facilitati, aproape nici nu se va observa investitia facuta, iar fata de concurenta, preturile oferite de noi sunt scazute, fara a altera calitatea siteurilor.

Serviciul SITE IN RATE face totul pentru tine si cel mai important ... o face la un pret extrem de redus!

De asemenea oferim si servicii de MENTENANTA SI ADMINISTRARE SITEURI. Pentru mai multe informatii puteti intra pe pagina noastra dedicata acestui serviciu www.mentenantaweb.ro

Pentru delatii ne puteti vizita pe www.siteinrate.ro sau contacta telefonic.

SITEINRATE .RO |	Daniel Bucur

daniel@siteinrate.ro В» 0721 56 69 71

Tel/Fax: 031/806.49.77

Acest email v-a fost expediat pentru unul din urmatoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre; sunteti client al firmei noastre; adresa dumneavoastra de e-mail apare intr-un catalog comercial; pe site-ul companiei dumneavoastra sau intr-o revista de specialitate; ne-ati lasat o carte de vizita; adresa dumnevoastra a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris; adresa dumneavoastra a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar. Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM deoarece contine toate datele de identificare ale companiei noastre si instructiuni pentru dezabonare. Ne cerem scuze daca acest mesaj ajunge la dumneavoastra dintr-o eroare sau nu este binevenit. Daca nu mai doriti sa primiti oferta noastra,raspundeti la acest mail cu subiectul DEZABONARE.

Va multumim pentru intelegere si speram intr-o viitoare colaborare!

Chiar nu e spam? Hai nu ma inebuni!

Spune si tu parerea...