Nu se vad iconitele pe desktop la deschiderea windows-ului

Acum ceva timp am dat un restart si spre surprinderea mea nu aveam nicio iconita pe desktop.

Oare ce s-a intamplat? Mi-a luat ceva timp sa imi dau seama ca de fapt iconitele erau toate la locul lor insa din greseala am bifat o optiune gresita.

Ce poti face daca ai aceeasi problema? Apesi click dreapta pe desktop. Acum ar trebui sa ai deschis un meniu…

Apasa pe View -> Show desktop icons

10 comentarii

  1. de fapt e si o farsa pe tema asta.
    pasul 1) dai pe printscreen si faci o poza cu desktopul cu toate iconitele
    pasul 2) setezi poza ca wallpaper
    pasul 3) faci (conform articolului de mai sus) sa dispara iconitele de pe ecran

    efectul: cand respectivul/va va incerca sa dea dubluclick pe iconitze.. surprise! va da click de fapt pe wallpaper deoarece iconitele vor fi ascunse. i-am facut la frate-miu odata farsa asta si a mers :))

  2. mentiune: pe windows vista si windows 7 cu aero activat s-ar putea sa fie mai dificil de facut deoarece bara de jos e transparenta

  3. quick fix: ar putea merge poate daca dai la bara autohide iar apoi sa faci printscreen dar n-am incercat

  4. tocmai am acut acest filmuletz in care explic aceasta farsa pe scurt 4 minute… hm… poate nu chiar asa pe scurt, dar pt ca sa inteleaga majoritatea ce-l vor vedea. i-am dat si un nume „farsa cu desktopul inghetat” .. here it is https://www.youtube.com/watch?v=PAcdovbw2DE

  5. Nu cred ca e vorba de o optiune setata din greseala. Eu am patit asta de foarte multe ori, dar nu stiu de ce. Oricum, rezolvarea am gasit-o imediat, problema era ca nu stiam de ce se intampla.

  6. nu stiu ce am facut la pc,se deschide normal ,dar nu se mai vad iconitzele,am incercat sa verific rezolutzia,si nu se deschide,am windows vista,ce trebuie sa fac?

  7. Multumesc foarte mult ! Acum am rezolvat problema !

  8. Si eu am o problema mai rea la mine nu se vad iconitele nici bara de jos cu start nu merge nici click dreapta iar imi da o erroare IMCDS.exe si cand dau alt-ctrl-delete sa dau la files run:explorer.exe se misca greu si nu intra ce pot face?

Spune si tu parerea...