Apple a lansat o nouă versiune de iOS 6.1.3 care  trebuia să repare câteva probleme legate de securitatea ecranului de blocare. Cu toate că acest nou pach a fost lansat acum 2 zile se pare că deja s-a descoperit o nouă modalitate de a trece de ecranul de blocare pentru telefoanele iPhone.  De aseemenea recent s-a descoperit și o vulnerabilitate pentru telefoanele Samsung.

Treci de ecranul de deblocare de la iPhone

Noua metodă de a trece de ecranul de deblocare nu este atât de uşoară dar poate da rezultate dacă ai puțino rabdare.
Pentru a trece de ecranul de blocare trebuie să scoți cardul sim la un moment când initializezi apelurile vocale.  Astfel vei primi acces la contact și camera. Vei putea modifica orice contacte vei dori din acel telefon.

Citeste si:   Google cumpara AdMelt

Treci de ecranul de blocare la telefoanele Samsung

Deasemenea o problema de securitate se pare că există şi la Galaxy Note 2,  Galaxy S III și  Galaxy S 2.

Problemele cu ecranul de deblocare au legătură cu customizarea făcute de cei de la Samsung la telefoanele cu Android. Adevărul e că este destul de greu de a  trece de ecran de blocare dar se poate cu puținp practică.

Cum se poate face acest lucru?

Se instalează prin intermediul Google Play o aplicație nouă care practic oprește ecranul de blocare, astfel primești acces la tot telefonul.  Mai jos găsești un film în care se prezintă metoda pas cu pas:

Citeste si:   Pink si muzica online

Spune si tu parerea...