Acum ceva timp am început categoria cele mai bune programe și a venit timpul să scriu și despre cele mai bune programe de desenat. De ce ar avea nevoie cineva un program de desen? E simplu: în viață avem multe lucruri care implică creativitate și imaginație. De asemenea, de multe ori suntem puși în fața faptului de a face anumite desene tehnice sau desene pentru scoală care nu au aceiași claritate dacă o facem pe hârtie și apoi o scanăm. Așadar să vedem ce programe  gratuite de desen  găsim.

Programe de desenat gratis

MyPaint (descarcă program de desenat aici)

MyPaint este un program de desenat rapid și simplu de folosit. Este gratis și open-source. Programul se concentrează asupra artei și nu asupra multor opțiuni. de fapt interfața este foarte simplă și aduce în față doar lucrurile care le ai nevoie pentru a desena. Programul este disponibil pentru Windows și Linux.

Inkscape (descarcă program de desenat aici)

Inkscape este un program vectorial avansat de desenat. Programul poate fi folosit cu succes atât de persoane avansate dar și începători. Programul are multe opțiuni și uneori te poți pierde în detalii. Cu toate acestea cei care doresc să lucreze în detaliu vor găsi acest program de desenat unul foarte bun.

GIMP (descarcă program de desenat aici)

GIMP este un program de desenat cu multe opțiuni și gratuit. Programul se remarcă ca fiind un adevărat program de modificat și desenat poze. De asemenea acest program nu necesită multe resurse și merge chiar și pe un Pentium 3.

gimp28

 

În cazul în care vrei poți găsi și multe servicii de modificat poze online.

Voi ce programe de desenat folosiți?

4 comentarii


  1. Este foarte interesant documentarul,si sunt sigura ca o sa am nevoie de el!Dar am o itrebare,pot descarca aceste aplicatii pe telefon?

Spune si tu parerea...