HTC aniverseaza 20 de ani de inovatie cu un clip video

La cateva zile dupa debutul ultimului lor telefon, U11, HTC a lansat un videoclip care sărbătorește cei 20 de ani de existență în domeniul competitiv de fabricare a dispozitivelor mobile. Deoarece compania a construit adesea telefoane pentru alte firme, s-ar putea să nu fi știut că HTC a fost implicat în producerea a mai multor smartphone-uri emblematice pentru lumea telefoanelor destepte, cum ar fi primul telefon cu Android, care a fost comercializat în S.U.A ca T-Mobile G1.

La începutul anului 2010, Google a lansat seria Nexus cu telefonul Nexus One, care a fost construit de HTC. Dispozitivele Nexus sunt, de asemenea, cunoscute pentru a fi printre primele care primesc actualizare la noile versiuni Android. Alte telefoane pe care ați putea fi surprinsi să aflati ca au fost de fapt produse de HTC sunt Sony Ericsson Xperia X1 și Google Pixel / Pixel XL.

Videoclipul găsit în partea de sus al acestui articol demonstreaza faptul că HTC a avut o serie de realizări majore. Compania a lansat unul dintre primele telefoane cu capabilitate 3G și unul dintre primele smartphone-uri care vin cu suport GPS integrat. Și, bineînțeles, HTC ThunderBolt a fost primul telefon Android cu 4G. Inovațiile au continuat cu HTC One (M7), primul telefon din metal care folosește o antenă internă.

„Briliant”, spune HTC in acest clip, „este o călătorie fără sfârșit”. Compania declară că a combinat tehnologia, umanitatea și imaginația pentru a crea Vive, sistemul lor de realitate virtuala care „va schimba modul în care trăim, învățăm, jucăm, lucrăm si credem.”

Primii douăzeci de ani ai lui HTC au văzut câteva schimbări uluitoare și progrese în lumea smartphone-urilor, tablete și alte dispozitive similare. Următorii 20 de ani ar putea aduce inovații și mai incredibile, iar compania speră să fie printre acele companii care joacă un rol imens în aducerea acestor noi produse pe piață.

Spune si tu parerea...