De ce sa iti doresti un iPhone 4S?

Vodafone lanseaza azi noul iPhone 4S. Dupa ce am vazut mai multe filme in care oameni vorbesc cu noul sistem Siri de la Aple

Noul telefon are un procesor dual-core special facut pentru viteza si pentru a satisface nevoile tale de comunicare. Iphone 4S are sistemul de operare iOS 5.0 care vine cu peste 200 de optiuni noi si cu integrarea unor retele sociale direct in telefon.

De ce mi-ar trebui un asemenea telefon?

Deoarece in lumea blogging-ului si a informatiei timpul este foarte pretios si trebuie sa  poti sa te folosesti de tehnologie in orice moment al zilei si sa poti sa scrii de exemplu un articol pe blog si sa citesti emailurile oricand.

Iphone 4S este un exemplu perfect de tehnologie care poti folosi pentru a te ajuta in munca ta. Facut pentru a fi simplu dar si folositor consider ca telefonul este o achizitie buna pentru orice programator, blogger sau manager.

De ce mi-as dori un asemenea telefon? Sa ne gandim la o situatie posibila:

Vine iarna! Zapada peste tot…. numai bine de schiat.. esti la munte in varful unui munte… pregatit de aventura vietii tale…. departe de birou si de toate lucrurile plictisitoare cum ar fi intretinerea serverelor, rezolvarea erorilor in diferite site-uri, etc.

Dintr-o data telefonul suna… Ooooo nuuuuu! E un client… serverul lui este picat si doar tu poti sa il repari. Trebuie sa lasi totul balta pentru a rezolva o problema importanta. Distractia e pierduta deoarece trebuie sa mergi la hotel si sa rezolvi problema cu un laptop conectat la internet. Intre timp prietenul tau cel mai bun e singur pe partie, intalneste o fata frumoasa, se cunosc si se plac. Cu toate acestea intre timp iti dai seama ca si tie iti place de aceea fata. Relatia intre tine si prietenul tau se strica si ratezi sansa ta in viata…. cata dezamagire……

Dar oare cum s-ar putea imbunatati situatia? Nicio grija: Iphone 4S este aici. De pe partie te folosesti de una dintre cele 500.000 de aplicatii disponibile pentru a da un restart la server si te distrezi in continuare. Intalnirea cu fata ramane optionala in functie de imaginatia cititorului:).

Asadar cum sa nu doresti un telefon care te poate scapa dintr-o asemenea situatie dificila?

La Vodafone  un iPhone 4S la liber incepe de la un pret de 677 e(varianta 16 GB), 798 e(32 Gb) si 919 e (64 Gb). Preturile pentru acelasi telefon cu abonament incepe de la  149 de euro si in functie de abonament si perioada contractuala se schimba.

Voi ce parere aveti despre noul iPhone 4S? Tie cum ti-ar folosi?

Spune si tu parerea...