Apare iOS 6.1.1 și se anunță deja lansarea iOS 6.1.2 săptămâna viitoare

Apple a lansat acum recent iOS 6.1, un sistem de operare cu unele îmbunătățiri față de precedentele variante. Cu toate acestea se pare că iOS 6.1 a cauzat niște probleme majore pentru unele telefoane iPhone. Aceste probleme includeau pierderea semnalului, ceea ce e inacceptabil din punctul meu de vedere, și consumarea bateriei telefonului prea repede. De fapt problema a fost atât de gravă încât cei de la Vodafone au trimis mesaj clienților recomandând să nu facă update la versiunea 6.1.

Apple a încercat să rezolve aceste probleme lansând iOS 6.1.1. Cu toate acestea se pare că noua varianta a sistemului de operare are o problemă destul de importantă cu sucuritatea și cu consumarea bateriei.

Dacă folosesti anumite combinații de taste poți ieși din ecranul în care ți se cere codul de deblocare. Apple a reacționat imediat și se pare că săptămâna viitoare vom vedea iOS 6.1.2.

Recomandarea mea: Așteptați să treceți de la iOS 6.0 la noua versiune 6.1.X până când aceste probleme se vor rezolva. Din pacate eu am trecut la 6.1

Spune si tu parerea...