Anumite unitati ale lui S8 si S8+ se restarteaza fara niciun motiv

Cele mai recente flagship-uri de la Samsung, Galaxy S8 si S8+, au rupt gura targului prin specificatiile de top si ecranul urias, intitulat sugestiv „Infinity Display”, dar nu totul este chiar atat de roz. Dispozitivele au avut cateva probleme. Prima a fost semnalata de mai multi utilizatori care sustineau ca ecranul telefonului lor din motive inexplicabile se inrosea (problema pentru care compania a emis o actualizare), iar acum, a iesit la iveala ca anumite telefoane se restarteaza fara niciun motiv.

Saptamana trecuta, mai multi utilizatori si-au detaliat experienta pe pagina comunitatii din America a gigantului, precum si pe forumul XDA. In timp ce unii dau vina pe cardul microSD, altii arata cu degetul catre functia Always-On Display a ecranului. In unele cazuri si sistemul de economisire a energiei este invinuit.

In concluzie, nu exista o cauza clara a acestei probleme, dar este cert faptul ca problema exista, avand in vedere numarul de plangeri. La randul sau, Samsung nu a oferit inca niciun comentariu cu privire la aceasta problema. In caz ca apar noi informatii despre aceasta chestiune, va vom anunta.

Spune si tu parerea...