Program de controlat calculatorul la distanta: Teamviewer

TeamViewer este un program care iti ofera acces de la distanta si suport prin Internet. TeamViewer se conecteaza la orice PC sau server din întreaga lume in cateva secunde. Poti controla de la distanta PC-ul partenerului tau ca si cum ai sta chiar in fata cu el.

Practic acest program poate fi folositor pentru orice firma si pentru orice persoana care trebuie sa arate cuiva ceva pe calculator. Nu mai trebuie sa mergi la sediul partenerilor tai ci poti cu ajutorul programului sa intri si sa faci ce modificari ai nevoie fara sa te ridici de pe scaun.

Pentru ce poti folosi teamviewer?

  • Suport de la distanta fara instalare – Cu TeamViewer poti controla de la distanta orice PC-ul oriunde pe Internet. Nu este necesara instalarea ci  doar rulati aplicatia pe ambele calculatoare.
  • Acces de la distanta la calculatoare nesupravegheate – Obtine cu usurinta acces direct 24 / 7 pentru computere si servere nesupravegheate si totul fara costuri suplimentare.
  • Securitate sporita – TeamViewer este o solutie foarte sigura. Toate versiunile au canale complet securizate de date cu cheie de schimb şi AES (256 Bit) .
  • Transfer de fisiere – TeamViewer vine cu o solutie de transfer de fisiere integrata care va permite sa copiati fisierele si folderele.

 

2 comentarii


  1. Pentru ce poti folosi teamviewer? Pentru a stinge calculatorul surorii tale (daca ai una si eu am) cand ii este lumea mai draga. Eu mi-am facut cont si am adaugat calculatorul surorii in lista. intru cand vreau in el cu o parola presetata, util cand asculta muzica (nu suntem pe aceeasi lungime de unda) sau cand vrei sa o enervezi.
    Ca utilitati, cand esti in deplasare poti umbla in pcul de acasa fara probleme, rogi doar pe cineva sa porneasca calculatorul si iti va aparea cand este pornit… iti poti lua date din calculatorul de acasa sau de la servici fara probleme sau poti rade de cei precum sora mea care nu prea le are ea intr-ale calculatoarelor

Spune si tu parerea...