A venit si seara petrecerii burlacitelor. Gata! Imi iau la revedere de la statutul de domnisoara si sunt: „Aproape doamna” dupa cum scrie pe tricoul pe care l-am primit de la cel care urmeaza sa-mi fie sot. Imi doresc sa fie o petrecere de pomina, sa ramanem cu amintiri, iar fetele sa se aleaga cu un dar de la mine fiindca mi-au fost alaturi in ultima seara de feciorie.
Hai, lasa, nu conteaza! Doamna sunt demult, dar vorba vine „Aproape doamna”, „fecioria” este pe cale de disparitie, dar eu m-am referit la statutul de nefamilista.
Voi bea mai mult decat trebuie in seara acesta de emotie, de frica fiindca ma macina 1000 de intrebari? Cum ne vom descurca noi singuri unul cu celalat toata viata cand din cand in cand intre noi sar scantei?
Vom fi in stare sa ne crestem frumos copilul si sa-i oferim o educatie aleasa? Ce va zice cand ii voi arde mancarea? Ma va accepta cu pisica?
In seara asta voi scoate toate energiile negative din mine, imi voi exterioriza toate dilemele si indoielile si nu stiu cum ma voi manifesta.
Sampania! Ah, ador sampania cu gulerul ei de spuma din cupa. Voi dansa mult, voi rade zgomotos si oricat as fi de prinsa de val, nu voi dansa pe mese, ca nu sunt genul. Ce sa fac sa nu ma recunoasca personalul pe strada si sa spuna: ”Uite-o pe mireasa aceea nebuna care s-a dat in spectacol la noi in seara burlacitelor!”
Cu o sapca personalizate, trasa strengareste pe ochi imi va fi mult mai usor. O data ma marit in viata, ce sapca mea!
Aproape ca nu ma intereseaza pret sapca personalizata si comand 20 de bucati Sol’s Bull cu inscriptia ”Mireasa”.


O fac intentionat, sa creada lumea ca noi, toate, vom fi mirese in aceesi zi si petrecem impreuna seara burlacitelor.
Cozorocul si partea frontala sunt din bumbac alb, iar mesh-ul din spate din polyester negru, rosu sau cafeniu, in functie de gust. Avand in vedere fondul alb al cozorocului, imprimeul poate fi realizat cu orice culoare. 25 de lei este pretul amintirilor noastre din seara burlacitelor.
Dar daca el m-a surprins cu tricoul ce-mi spune ca sunt ”Aproape doamna”, eu de ce sa nu-i comand sapca”Drunk in Love”?
Pot face si alte combinatii? Da. Eu port sapca miresei, iar amicele mele ”Team Bride”.
Pot de asemenea sa imprim o poza cu el pe cozoroc, iar sub ea mesajul explicit: „Mireasa lui” sau sa ii pun lui o poza editata de-a mea, iar sub ea sa fie scris: ”Acest barbat este indragostit lulea de aceasta zana.”
Ei, sunt cu adevarat recunoscatoare vietii pentru darurile ei minunate. Care sunt? Sa fac o lista!
1) Voi fi mireasa, ce sapca mea si am libertatea de a-mi alege barbatul! Domne, ce diabolic trebuie sa fi fost in trecut, cand fetele tinere erau obligate sa ia de barbat un batranel sau nu-si putea alege singura sotii. Si cand te gandesti ca trebuiau sa fie si virgine pentru octogenari!!!
2) Pot jongla cu obiecte personalizate de cea mai buna calitate din magazinul Tricouri-misto.ro pentru petrecerea burlacitelor pe cinste!
3) Decidem impreuna numarul copiilor, ma va considera mereu egala lui si nu proprietatea lui!

Spune si tu parerea...