Desi vergeturile apar atat la barbati cat si la femei, reprezentantele sexului frumos sunt mai afectate de catre aparitia vergeturilor pentru ca acestea isi doresc sa arate impecabil din punct de vedere estetic. Pentru a arata cat mai bine din punct de vedere estetic reprezentantele sexului frumos apeleaza la machiaje, unghii cu gel sau la alte tertipuri care le ajuta sa arate cat mai bine din punct de vedere estetic. Intorcandu-ma la vergeturi, acestea apar din mai multe motive, ingrasarea, slabirea brusca, sarcina, fiind doar cateva dintre motivele care conduc la aparitia vergeturilor. Aceasta probleme inestetica poate fi prevenita destul de usor, asta in cazul in care se respecta anumite sfaturi, cateva dintre acestea fiind prezentate in continuarea acestui articol.

Citeste si:   Despre foraj orizontal directional

O dieta bogata in vitamine cu un aport redus de sare si grasime este unul dintre cele mai importante sfaturi ce trebuie respectat pentru evitarea aparitiei vergeturilor. Acest sfat este extrem de util nu doar pentru prevenirea aparitiei vergeturilor ci si pentru un stil de viata cat mai sanatos.

Hidratarea organismului prin consumul a cat mai multe lichide este un alt sfat pe care trebuie sa il respecte persoanele care nu vor sa aiba vergeturi rosii. Ca si in cazul de mai sus, prin respectarea acestui sfat nu doar ca este prevenita aparitia vergeturilor ci sunt prevenite aparitia diverselor afectiuni medicale care pot aparea ca urmare a unei slabe hidratari.

Citeste si:   Tu stii cat de importanta este mierea pentru sanatatea ta?

Activitatile sportive sunt o alta modalitate prin care vergeturile sunt tinute la distanta. Cand zic activitati sportive nu ma refer la activitati sportive de performanta ci la miscarea pe care trebuie sa o facem zi de zi pentru o viata cat mai sanatoasa.

Dietele drastice cu ajutorul carora se slabeste brusc trebuie evitate pentru ca acestea sunt daunatoare pentru sanatate si contribuie la aparitia vergeturilor.

In concluzie, pentru a preveni aparitia vergeturilor dar si pentru a avea o stare de sanatate cat mai buna trebuie o atentie deosebita la regimul alimentar si trebuie efectuata in fiecare zi cat mai multa miscare.

Spune si tu parerea...