Pana mai ieri, drumul situat in apropierea podului si raului se surpa. In craterul care se forma acolo poate multi soferi neatenti si-au rupt masina, cert este ca nu a murit nimeni, dar exista un pericol iminent sa se intample acest lucru din urmatoarele motive:

-foarte tarziu s-a semnalizat pericolul, dupa ce mai multe masini au ramas intepenite in groapa aceea.

-masinile circulau pe contrasens in segmentul acela afectat de drum si se puteau produce tamponari.

Pentru stabilizarea acelei portiuni de drum judetean s-a cheltuit enorm, fiindca erau aduse in groapa aceea ce parea fara fund masini de balastru, apoi dupa ce erau tasate materialele respective se turna asfalt peste umplutura.

Citeste si:   Motive pentru care sa iti deschizi propria afacere cu ajutorul Adisaf.ro

Lumea vorbea ca tratamentul nu rezista mai mult de doua saptamani, fiindca soseaua se afla pe un filon de sare, iar sarea se topea si groapa se adancea.

Intr-o zi insa a venit o echipa pe masinile careia scria Pilotifirati.

Erau fel de fel de masinarii sofisticate si s-au facut foraje de mare adancime in care au fost fixati piloni metalici de sustinere, blocuri masive de piatra si peste tot s-a turnat beton. S-au lucrat zile intregi intens, se circula numai pe jumatatea sanatoasa a drumului cu restrictii, dar sacrificiul a meritat.

Sunt 4 ani de cand s-a reparat drumul in acest fel si este functional si astazi.

Citeste si:   Ce sunt, la ce folosesc si de unde sa alegi cele mai bune huse de pat

Firma poate fi contactata cu usurinta online, iar echipa soseste la adresa unde trebuie sa lucreze conform programarii si executa perfect lucrarile pentru care a fost chemata.

Poate ca ai un drum care se surpa mereu si nu stii ce sa mai faci, fiindca el iti asigura accesul catre casa. Poate ai probleme legate de un teren care are tendinte de alunecare si iti ameninta bunurile pentru care ai muncit enorm.

Contacteaza specialistii care pot face minuni si solicita-le o solutie pe care sa o puna in practica, sa iti protejezi munca!

Actiunea tehnicienilor de la Pilotifirati este salvatoare si prompta, iar preturile stabilite sunt accesibile tuturor.

Citeste si:   Reihmann reifenmontiergerät

Firma prezentata mai sus executa la comanda foraje de mare si mica adancime pentru puturi care asigura alimentarea cu apa si pentru puturi absorbante, dar si alte lucrari menite sa sporeasca gradul de confort al oamenilor si securitatea acestora.

Spune si tu parerea...