In general tranzactiile imobiliare din Bucuresti sunt specializate. Pentru inchirieri apelezi la un furnizor, pentru cumparare urmaresti ofertele altuia, rezervarile pentru apartamentele noi se fac la dezvoltatori si trebuie sa accepti ceea ce ti se ofera: apartamente situate intr-o anumita zona si de anumite dimensiuni, iar daca doresti sa vinzi pui multe anunturi pe internet sau semnezi contract cu o agentie imobiliara.Tudorestates.ro este o piata rezidentiala complexa pentru cei care sunt interesati de Bucharest apartments
Aveam nevoie demult de un asemenea site pe care sa gasim informatii complete despre casele din Bucuresti:
-apartamente si vile de inchiriat disponibile in anumite zone. Spre deosebire de alti furnizori, aici poti completa cu numarul si suprafata dormitoarelor, cu zona dorita sau tipul de casa pe care o cauti pentru inchiriere sau cumparare si ti se indeplineste dorinta.
-recomandari. Fiind specialisti onesti in imobiliare, ei recomanda clientilor cele mai bune imobile. In prezent, la categoria recomandari se afla: trei apartamente de inchiriat in zona Herastrau, preturile fiind de la 650 de euro, la 1700 de euro. Zona este deosebita prin oportunitatile pe care le au locatarii vara aici: parcul cu lacul, spectacolele din parc, terasele deschise aici, peisajul de vis, activitatile de la Muzeul Satului.
Aici se pot deschide si afaceri: cabinet de notariat, saloane de infrumusetare, birouri de asigurari de viata sau de sanatate. Si in Sisesti este disponibil un apartament pentru inchiriere, la pretul de 650 de euro. De la balcon se pot admira padurea si lacul. Aerul este curat, camerele luminoase, energia conservata 100% in camera.
Si in Aviatiei se pot inchiria doua apartamente cu 1100 si 1200 de euro.
Inchirierea unui apartament la Victoriei costa 1000 de euro, tarif rezonabil avandu-se in vedere faptul ca dispune de dotari de ultima generatie, atat la bucatarie, cat si in sufragerie.
Filtrele de utilizator te ajuta sa gasesti in cateva minute ceea ce ai nevoie. Cu un click poti selecta casa de inchiriere sau de vanzare, apoi sa precizezi numarul dormitoarelor, dimensiunea dorita a apartamentului, dar si pretul.
In cazul in care te afli in criza de timp si ai nevoie peste cateva ore de o locuinta, pe site-ul amintit se afla un catalog virtual cu 36 de pagini si 318 case confortabile, dotate cu tot ceea ce este nevoie ca tu sa te muti astazi, daca esti nevoit sa faci acest lucru, nu conteaza din care motiv.
Acesta multinationala de succes are reprezentanta in Romania si ajuta familiile aflate in tranzit prin Bucuresti sa gaseasca urgent o locuinta. Formularul de contact este structurat perfect, utilizatorul putand sa solicite: inchiriere sau cumparare, suprafata imobilului, cartierul, numarul dormitoarelor si pretul minim si maxim.
Nicio agentie de imobiliare nu poate satisfice dorintele clientului, asa cum o fac profesionistii de la acesta multinationala. Informatiile de pe site sunt astfel structurate, incat sa corespunda nevoilor clientilor in ceea ce priveste numarul dormitoarelor, banii disponibili si amplasarea apartamentului.
Pentru cei care nu se impaca sub nicio forma cu viata la bloc, multinationala pune la dispozitie si vile facand posibila mutarea in imobil de a doua zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here