Cauciucurile reprezinta unul dintre cele mai importante elemente din componenta unei masini, deoarece aceastea sunt singurul contact cu solul. Dat fiind acest fapt, este necesar sa ne putem echipa masina cu niste anvelope de calitate si potrivite pentru dimeniunile recomandate de producatoril marcii pe care o detinem

Cauciucurile de vara sunt construite dintr-un material mai tare si mai rezistent astfel incat sa faca fata temperaturilor extrem de ridicate din timpul verii. In schimb cauciucurile de iarna sunt realizate dintr-un material mai moale decat cel folosit in compozitia cauciucurilor de vara astfel incat sa aiba o aderenta mult mai bune pe asfalt in conditii de zapada si gheata cand franarea este mult mai dificila.

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi ceea ce pe foarte multi dintre noi ne-a facut sa incepem deja cautarile pentru noi anvelope de iarna. Montarea anvelopelor de iarna este recomandata incepand cu perioada in care temperaturila scad sub 7 grade.

In general anvelopele de iarna sun foarte usor de recunoscut chiar si de la distanta, datorita partii de rulare mult mai complexe si cu o textura ceva mai diferita fata de cele de vara iar pentru cei care nu se pricep in domeniul auto, trebuie sa stiti anvelopele de iarna au stantate marcaje precum M+S, M.S. ori M&S sau prin simbolurile ce cuprind un munte sau un fulg de zapada.

Daca sunteti in cautarea unui set nou si de calitate de incaltari pentru masina dumneavoastra, trebuie sa stiti ca Anvelo-one.ro este pregatit cu stocuri complete si cu anvelope dintre cele mai diversificate astfel incat toti clientii sa beneficieze exact de ceea ce au nevoie. Fie ca este vorba de anvelope iarna Hankook sau anvelope Michelin, Pirelli, Kleber sau Dunlop plus multe altele.

De asemenea, pentru cei care vor achizitiona un set complet de 4 anvelope, vor beneficia de transport gratuit iar cei care nu sunt hotarati in legatura cu ce achizitionare ar fi mai bine sa faca, pot apela la serviciile de consultanta care se realizeaza prin intermediul unui chat online sau apeland la numerele de telefon afisate pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here