M-am vopsit sa fiu frumoasa, sa nu plec cu fire de par albe la vedere in concediu si sa fiu sigura ca nu patez lenjeria de la hotel. As intra in pamant de rusine sa las in urma fata de perna din damasc alb plina de pete roscate!
Nu m-am mai vopsit cu hena din cauza urmatoarelor motive:
-aplicarea este migaloasa, iar cele 5-6 ore de stat cu amestecul acela pe cap ma exaspereaza
-nuanta este placuta, hena miroase a plante, dar se curate pe haine, pe fetele de perna pe tot de cate ori te speli pe cap. Noroc ca stiu ce se intampla si ma sterg pe prosoape rosii sa nu ramana patate.
Special m-am vopsit cu o vopsea scumpa de par sa nu-mi mai imprim culoarea pe prosop si fetele de perna, fiindca la pensiunile si hotelurile cu pretentii totul este alb, sa straluceasca de curatenie. Un tub de vopsea de par care costa 60 de lei nu mi se pare deloc ieftin. Trebuie sa recunosc ca ma uit in oglinda masinii, ma oglindesc in vitrine si ceea ce vad imi place. Culoarea ma prinde si am ales-o eficient.
Dar a venit ora adevarului si am trait pe viu dezastrul. Prospat vopsita, m-am spalat pe cap la hotel si m-am sters cu prosopul alb, mare si pufos fara sa stau pe ganduri convinsa ca o picatura de culoare de pe parul meu nu se va lua pe el.
Prosopul a devenit instantaneu portocaliu. Mi-am dat urgent seama ca trebuie sa pun ceva din bagaje pe fata de perna sa nu o patez la fel ca prosopul. Sa repar greseala, am iesit in oras si am cautat un prosop alb de dimensiunile celui de la hotel sa il inlocuiesc pe cel patat.
Calatoresc mult prin tara si ma cazez la hotel sau pensiune, de aceea in prezent folosesc par carunt tratament sa nu mai retraiesc experienta rusinii din concediul trecut.
Lotiunea garantata de repigmentare a parului te ajuta in mod natural sa iti redobandesti culoarea parului din tinerete si nu patezi lucrurile cu care intri in contact dupa ce te speli pe cap, aspect de o importanta uriasa.
Sticluta de 200 ml costa in prezent 45 de lei, fiind la reducere cu 31% si satisfice pe deplin nevoia mea de frumos asigurandu-mi imaginea unei persoane ingrijite.
Va prezint o lista cu aspectele benefice ale produsului care m-au facut sa fiu dependenta de el:
-nu are efecte nocive nici asupra organismului in general si nu deterioreaza nici firul de par
-nu este mare consumator de timp, asa cum ar fi hena sau vopselele de par. Aplicarea lui dureaza mult mai putin si nu este nevoie de testul de toleranta fiindca toti compusii sai sunt sanatosi 100%. Au fost cazuri in care o persoana si-a facut testul de compatibilitate o data pentru o vopsea si nu l-a repetat cand a schimbat produsul si s-a ales cu parul ars din neglijenta.
-nu se decoloreaza la spalare, nici cand te prinde ploaia, sa te trezesti cu hainele patate.
De cand folosesc Nogrey, ma pot sterge fara teama pe prosopul imaculat din baia de la hotel pus la dispozitie de gazdele atente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here