Recoltarea celulelor stem reprezinta o procedura care devine din ce in ce mai populara in Romania intrucat multe familii au constientizat care sunt avantajele aduse de acestea. Exista mai multe solutii, iar cei care se intereseaza de pretul recoltarii celulelor stem, in primul rand, trebuie sa aleaga o banca specializata in care acestea sa fie depuse. Asadar, StemSure reprezinta un bun exemplu intrucat serviciile sunt de cea mai buna calitate, iar familiile au posibilitatea de a asigura viitorul sanatatii celor dragi cu ajutorul celulelor stem.

In Romania exista o singura astfel de banca publica, iar politica este aceea ca celulele depozitate nu sunt destinate pentru o anumita persoana, ci vor fi folosite de catre oricine poate avea nevoie. In schimb, in cazul bancilor private, precum StemSure, clientii pot depozita celulele stem astfel incat acestea sa poata fi utilizate doar de catre membrii familiei.

Citeste si:   Ce facem in concediu in Paralia Katerini

Ideal pe termen lung

Cu alte cuvinte, aceasta poate fi vazuta ca o investitie in viitorul celor dragi intrucat oamenii de stiinta au demonstrat faptul ca sangele cordonului ombilical nu isi pierde din proprietati de-a lungul timpului, nu are termen de expirare, iar dupa ce este congelat poate fi util chiar si cateva decenii. Au fost efectuate proceduri in care s-a folosit sange bogat in celule stem depozitat de 20 de ani, iar acesta avea aceleasi proprietati ca cel proaspat.

Necesar

De asemenea, recoltarea celulelor stem ar trebui sa reprezinte o prioritate in cazul celor care au in familie cazuri de leucemie, afectiuni ale sistemului imunitar, diferite tipuri de cancer sau alte probleme serioase, intrucat cu ajutorul celulelor acestea pot fi tratate. In acelasi timp, prelevarea este recomandata si in scop preventiv intrucat oricand pot interveni accidente sau probleme serioase care sa fie combatute.

Citeste si:   Ai auzit de taxanomies?

Compatibilitate

Doar celulele stem embrionare sunt cele pluripotente, motiv pentru care pot capata diferite functii specifice, insa minusul adus de acestea e reprezentat de faptul ca nu pot fi compatibile decat cu rudele apropiate. In schimb, celulele stem adulte se gasesc in cantitati mai mici in diferite zone ale corpului, recoltarea lor fiind ceva mai dificila, insa acestea pot fi modificate in laborator astfel incat sa poate fi utilizate in diferite conditii, fara a fi impuse limite de catre sistemul imunitar al beneficiarilor.

Costuri

Cei care se intereseaza de pretul recoltarii celulelor stem trebuie sa stie ca acestea variaza de la o banca la alta, iar cine apeleaza la StemSure se poate bucura de cele mai bune conditii, tarife accesibile si servicii de calitate. Astfel, aici sunt propuse patru pachete, dintre care cel mai accesibil incepe de la 1.299 de euro la care se adauga o taxa de depozitare de 85 de euro pe an, in timp ce pachetul superior este 2.390 de euro si nu implica alte taxe.

Citeste si:   twitter list

Spune si tu parerea...