Anul trecut m-am gandit, impreuna cu sotul meu, sa ne deschidem o firma. Reusisem sa facem niste produse naturiste foarte bune pe care noi le consumam de cativa ani si ne simteam foarte bine. In plus, si copiii nostri le consumau cu placere, acestea fiind o sursa importanta de antioxidanti si vitamine. Asa ca, de la produse pentru consum propriu, am hotarat ca este timpul sa iesim mai mult pe piata.

Dar, cum visul este frumos pana cand trebuie sa il transpui in realitate, asa a fost si la noi cand ne-am lovit de acte si aprobari. Cand am vazut lista cu aprobari pentru produs ni s-a facut rau. In afara de cele pentru produs, aveam nevoie si de acte pentru a ne infiinta un SRL si pentru a inregistra marca produselor noastre la OSIM. Asta ar fi insemnat ca, o perioada de timp, sa nu ne mai ocupam de productie in sine ci sa alergam dupa documente. Eram pe punctul de a renunta, pana cand, cautand pe internet, am gasit Fabrica de Firme. Aceasta are o echipa de consultanti din domeniul juridic care te pot ajuta cu intocmirea dosarelor pentru mai multe situatii. Ei ne puteau ajuta cu tot ce tinea de acte necesare infiintare firma SRL. I-am contactat si am stabilit o intalnire cu echipa.

Citeste si:   Avantaje constructiilor metalice FINSTEEL

Personalul de la Fabrica de Firme a fost extrem de amabil si ne-a explicat, pas cu pas, ce trebuie pentru dosar si ce trebuie sa facem noi si ce vor face ei. Mai mult, tot la ei am apelat si pentru inregistrare marca OSIM. Nu a fost nevoie decat sa le punem actele cerute la dispozitie si sa platim un onorariu foarte acceptabil. Echipa a fost foarte prompta si profesionista. In scurt timp, am avut totul rezolvat si am fost gata sa punem afacerea pe picioare. Desi, initial, am dorit sa face totul pe persoana fizica autorizata, deoarece ne puteau ajuta si cu acte necesare infiintare PFA, ne-am razgandit, deoarece voiam sa ne extindem.

Citeste si:   Samsung Galaxy S: Cum sa incarci telefonul wireless:)

Acum afacerea noastra este prospera si am castigat foarte mult timp datorita Fabricii de Firme, care ne-a ajutat enorm.

 

 

 

Spune si tu parerea...