Stiti care este orasul situat la cea mai mare altitudine din tara? Vreti sa petreceti acolo intr-o zona umeda, complet nepoluata si permanent racoroasa cel putin o noapte? Acum aveti acesta posibilitate intrand pe platforma ce ofera informatii complete despre cazare hoteluri, pensiuni si apartamente in regim hotelier  de la domiciliu, de pe ce dispozitiv vreti si urmand pasii indicati. Cea mai ”inalta” statiune din tara este Predealul, situat la inaltimea de 1100 de metri, asa se explica prezenta partiilorde schi cu diferite grade de dificultate in apropiere.

In cazul in care doriti, primiti informatii instant despre cazare Valea Prahovei si va puteti organiza mai usor vacantele. Oamenii prevazatori isi asigura cazarea inainte de a pleca la drum, de aceea abonati-va la Nesletter-ul RomaniaTonight.ro!

Citeste si:   Caracteristici ale masinii de inchiriat Audi Q7

Iata lista motivelor pentru care mi-am rezervat cazare Predeal:

-vara este o asezare racoroasa in care te simti reconfortant, fata de Bucuresti, care fierbe, da in clocot

-iarna sunt multe partii de schi pe care se poate schia, in functie de priceperea fiecarui practicant al acestui sport

-exista si monumente natural care merita sa fie explorate si muzee si monumente istorice care merita sa fie vizitate

-peisajele mirifice intalnite in Canionul Sapte Scari si Pestera de Gheata

-manastirile mici, intime, locasuri de cult in care omul se simte incurajat sa se roage, sa participle la slujba, sa se apropie de Dumnezeu. Acestea sunt: Manastirea Predeal, Biserica Ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, Manastirea Romano-Catolica Timisul de Jos.

Citeste si:   Oglinzile decorative de la Folina, ideale pentru o casa cu personalitate

-existenta unor locuri de meditatie asupra devenirii noastre istorice: Cimitirul Eroilor din Primul Razboi Mondial si Cimitirul Legionar.

Este minunat faptul ca toate statiunile turistice de pe Valea Prahovei au si atractii cultural-istorice si nu obliga turistii sa se plictiseasca de traseele montane si schiat. In zilele mohorate exista alternative, una dintre ele fiind chiar admirarea peisajelor montane invaluite in ceata de la fereastra camerei unde esti cazat, in compania unei carti bune si a unei cesti calde de ceai sau de cafea. Pe ploaie sau ninsoare se pot vizita castelele, manastirile, chiar daca nu se poate urca pe munte.

Sa te cazezi la inaltime inseamna sa petreci in siguranta si conditii de maxim confort  mai multe zile si nopti la Predeal, iar cand obosesti sa te retragi in camera rezervata din timp pentru un ceas-doua de odihna.

Citeste si:   Scalado Remove

Spune si tu parerea...