O societate dezvoltata este aceea in care copiii primesc din timp o educatie aleasa si devin oameni de nadejde in lume.

Teddybar.ro este un asemenea loc, iar parintii isi inscriu copiii la gradinita si la scoala aici.

Ce inseamna o educatie aleasa? Este atat de complex termenul, incat este dificil sa se surprinda toate aspectele sale.

Importanta educatiei consta in pregatirea temeinica pentru viata, acea pregatire practica, nu teoretica. Oamenii acumuleaza multa invatatura din carti, dar le este greu sau imposibil sa o transpuna in realitate.

Teddybar este locul in care personalitatea copilului este pusa in valoare asemenea unui diamant care prin slefuire devine valoros si stralucitor. La ce varsta poate fi adus un copil la Teddybar?

De la cea mai frageda, fiindca exista si cresa, iar la cresele Teddybar, copiii sunt in siguranta, fiind supravegheati din momentul sosirii pana la plecare. Personalul este atent si amabil, dedicat si motivat financiar.

Se spune ca adevaratii profesionisti nu isi fac datoria pentru bani, dar un salariat foarte multumit de conditiile in care lucreaza va face totul la superlativ.

La unitatile de invatamant particulare cadrele didactice sunt platite foarte bine, iar acest aspect se reflecta in dragostea cu care isi fac meseria.

Atat de la cresa, cat si de la gradinita sau scoala nu pot veni persoane straine sa ia copiii si personalul le comunica parintilor tot ceea ce se intampla. Comunicarea scoala-parinti este una dintre cheile succesului Teddybar.ro.

Personalul de la cresa este atent cu copiii, monitorizandu-le atat sanatatea, cat si dezvoltarea personala, iar in cazul in care se impune interventia medicului sau a logopedului, cresa colaboreaza cu cei mai buni specialisti in domeniu care vor fi contactati dupa ce parintii isi dau acordul.

La Teddybar toti copiii, indiferent de varsta, mananca bine si sanatos si de multe ori vor si acasa felurile de mancare care sunt servite aici.

Exista o bucatarie curata si dotata modern in care se pregatesc felurile principale de mancare si deserturile delicioase, prin urmare parintii pot fi linistiti si in aceasta privinta.

In cazul copiilor care au fost inscrisi la program prelungit li se asigura toate mesele zilnice, plus o gustare de seara contra cost.

Salile de curs sunt curate, se lucreaza in grupe mici, personalul este excelent pregatit si rabdator.

Incepand de la gradinita, parintii au la dispozitie o paleta vasta de optionale care le pune in valoare talentele si abilitatile copiilor lor.

Un alt punct forte al gradinitei si scolii primare Teddybar il reprezinta seriozitatea cu care sunt tratate limbile straine, in special engleza.

Gradinita particulara inseamna ore de engleza in fiecare zi, cantece, poezii si dramatizari in aceasta limba pe care copiii le spun cu placere la serbari.

Este minunat sa intre cineva in viata vorbind engleza asa de bine si intelegand mesaje in aceasta limba de circulatie internationala!

O atentie sporita este acordata si stiintelor. Copiii primesc raspunsuri la intrebarile pe care le pun, sunt initiati in tainele cartilor, dusi la muzee si la opera. Educatia oferita aici este selecta, iar parintii spun ca gradinita la Teddybar inseamna un viitor academic stralucit pentru copiii lor.

Micutii sunt observati atent si se incearca slefuirea tuturor talentelor si abilitatilor lor.

Ei sunt incurajati sa picteze, sa danseze, sa cante si sa interpreteze piese de teatru mici atat in activitatile educative, cat si in cadrul cursurilor optionale.

La Teddybar copiii sunt invatati sa pretuiasca toate darurile naturii si sa practice miscarea, asa incat fiecare clasa/grupa petrece cel putin o ora afara, bucurandu-se de privilegiile naturii.

Socializarea reprezinta un alt punct forte al acestor unitati de invatamant. Aici nu este vorba de o simpla intalnire cu colegii sau cu educatorii, ci formarea unor principii sociale sanatoase, cum ar fi:

-empatia. Uneori copiii mai mari sunt invatati sa ii ajute si sa ii indrume pe cei mai mici in sala de mese si in acest fel se pun bazele altruismului si ale generozitatii.

-cooperarea pentru indeplinirea sarcinilor. Daca si la nivel social concurenta agresiva, neloiala ar fi inlocuita de cooperare oamenii ar trai mult mai fericiti si ar avansa in tot ceea ce fac rapid.

-capacitatea de a comunica etic, adaptand limbajul la interlocutor.

E minunat tot ce se petrec aici, iar rata succesului creste cu peste 70% in randul copiilor care au parte de o asemenea educatie.

In pandemie se face triajul epidemiologic al copiilor adusi la scoala cu toate responsabilitatea.  Copiii din clasele primare au zilnic ore de limba engleza si de limba germana, dar participa si la cluburile de lectura. La inscrierea celui de-al doilea copil se acorda o reducere de 10% .

Toti copiii care au trecut pe la Teddybar si toti parintii au numai cuvinte de apreciere, dar cea mai mare apreciere consta in modul in care copiii se descurca in clasa a V-a si in viata.

Investitia merita facuta, fiindca roadele educatiei primite de copii la Teddybar sunt dulci si valoroase.

Lumea are nevoie de oameni empatici, de buni cetateni, de buni comunicatori, de cetateni responsabili.

Teddybar pregateste astfel de oameni si parintii isi inscriu cu bucurie copiii la cresa, la gradinita si la scoala, fiindca stiu ca le va fi bine in viitor cu o asemenea educatie aleasa.

Dotarile salilor de curs, amabilitatea si pregatirea de exceptie a cadrelor didactice fac din Teddybar un loc dorit, un loc in care copiii strang amintiri frumoase.

Parintii ar trebui sa se grabeasca si sa isi inscrie copiii la Teddybar, punand un fundament sigur la educatia lor aleasa.

Spune si tu parerea...