Unul dintre cele mai intalinte materiale care sunt folosite in componenta scarilor, a fatadelor balcoanelor, platformelor, ori ca masca pentru a ascunde diverse obiecte ce nu arata bine din punct de vedere estetic, este tabla inox perforata.

Este un material ideal pentru astfel de intrebuintari din toate punctele de vedere. Este foarte rezistent in timp fiind din inox, este un material ce permite deformarea deci poate fi utilizat chiar si pe suprafate ce nu sunt plane iar cu ajutorul perforatiilor capata un aspect aparte ceea ce este perfect pentru cei pasionati de un design industrial.

Fie ca este vorba de locuinta personala, institutii, cladiri de birouri, spatiile unei afaceri precum un service auto si asa mai departe, tabla perforata din inox este ideala pentru a oferi un plus de bun gust din punctul de vedere al amenajarilor interioare.

Chiar daca la prima vedere pare o simpla foaie metalica cu gauri, poate fi folosita pentru tot felul de idei pentru amenajarile interioare, cu atat mai mult datorita diveritelor tipuri de perforatii.

Ci.ro este magazinul online perfect pentru cei care sunt in cautarea tablei perforate din inox, tabla de-o calitate superioara dar si la un pret corect, mai mult decat avantajos. Aici regasim de asemenea mai multe tipuri de tabla perforata:

  • Tabla perforata cu gauri rodunde
  • Tabla perforata cu gauri patrate
  • Tabla perforate cu gauri alungite
  • Tabla perforata decorativa
  • Tabla perforata antiderapanta

De exemplu aceasta tabla perforata este ideala pentru niste scari interioare, care pe langa balustrade pot fi construite din tabla perforata antiderapanda pentru trepte dar si tabla perforata decorativa pentru peretii scarilor, zona dintre trepte si balustrada. In acest caz, pe langa un aspect placut, tabla perforata ofera si un plus de siguranta, in special in cazul in care vorbim despre o zona frecventata constant de copii.

Ci.ro asigura pentru dumneavoastra tabla perforata de cea mai buna calitate la dimenisuni de 1000×2000, 1250×2500 sau 1500×3000 mm. La nevoie aceasta se poate face si pe comanda in functie de nevoile fiecarui client in parte. Aceasta tabla este foarte usor de utilizate si extrem de solida astfel incat nu se va pune problema deteriorarii rapide in timp.

Daca va doriti calitate superioara fie ca este vorba de tabla perforata sau de orice alte piese si echipamente tehnice, in cazul acesta trebuie sa apelati la echipa Ci.ro, echipa care va va putea ajuta cu toate informatiile necesare in cazul in care aveti vreo nelamurire in legatura cu alegerea cea mai potrivita pentru nevoile dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here