Parbrizul este fara nici o urma de indoiala unul dintre cele mai importante elemente din componenta unei masini, practic prin el fiind asigurata atat protectia pasagerilor, cat si vizibilitatea necesara in momentul in care autoturismul a fost pus in miscare.

Un parbriz chiar si fisurat pe-o suprafata relativ mica, poate sa creeze probleme conducatorului auto, pentru simplul fapt ca este o distragere a atentiei de la drum in plus.

De asemenea, din punct de vedere legal, un autoturism nu poate fi pus in circulatie avand defectiuni ale parbrizului, decat cu anumite fisuri in anumite zone in care vizibilitatea sa nu poata fi deloc afectata.

In cazul in care va aflati intr-o situatie in care este necesara inlocuirea parbrizului insa masina nu poate fi deplasata pe roti pana la un service si nici nu se doreste chemarea unei platforme, atunci poate ca ar fi cazul sa va ganditi la o alta solutie pentru inlocuirea sa.

Una dintre cele mai bune solutii pentru cei care au nevoie sa isi schimbe parbrizul masinii, este Parbrizeacasa.ro, firma care dupa cum sugereaza si denumirea, se ocupa cu aceste servicii chiar la domiciliu. Un astfel de serviciu este ideal pentru cei care nu au timp sa umble dupa service-uri care sa ofere servicii de calitate si la preturi avantajoase.

Citeste si:   Da timpul inapoi cu Ceasmania

Puteti apela la acestia 7 zile din 7 iar daca va numarati printre cei norocosi, parbrizul va putea fi inlocuit chiar in aceeasi zi in care veti apela la Parbrizeacasa.ro,bineinteles daca acestia nu vor avea nici o programare in momentul respectiv. Puteti deci profita acum de cele mai bune preturi la parbrize multimarca, avand posibilitatea de a va inlocui parbrizul autoturismului, iar in cel mai scurt timp de la apelul facut , acestia vor fi prezenti la datorie.

O astfel de procedura nu dureaza decat 30 de minute si se vor folosi numai produse de cea mai buna calitate, precum si adezivi care sunt facuti sa reziste indiferent de conditiile la care este supusa masina, insa, evident dupa o uscare completa. De asemenea, cei de la Parbrizeacasa.ro se ocupa si de lipite/chedere, geamuri cu sau fara senzori de ploaie si lumini, incalzire, camera, headup, antena si asa mai departe.

Citeste si:   Cris Smile- servicii exceptioanale!

In urma cu o luna am apelat personal la serviciile acestora, fiind vorba despre doua masini ale firmei pe care o conduc, doua autoturisme marca Renault.

Astfel am inceput sa caut o solutie accesibila dar si care sa ma scuteasca de deplasarea autoturismelor catre un service. In acest fel, in timpul cautarilor pe internet pentru montare parbrize Clio, i-am gasit pe cei de la Parbrizeacasa.ro si imediat am pus mana pe telefon pentru detalii si o eventuala programare care a si fost facuta intr-un final.

Inca de la momentul conversatiei si pana la finalul operatiunii totul a decurs impecabil, exact asa cum trebuie sa decurga lucrurile in mod normal atunci cand se platesc niste sume pentru anumite servicii.

M-a surprins placut faptul ca am dorit ca programarea sa fie facuta intr-o zi de sambata, afland ulterior ca intr-adevar se lucreaza 7 zile din 7. De asemenea, echipa s-a prezentat la datorie exact la ora la care a fost facuta programarea, fara nici un fel de intarziere.

Procedura pentru ambele autoturisme a durat mai putin de o ora, ceea ce m-a incantat foarte tare deoarece sambata fiind, pentru inceputul saptamanii urmatoare, adica luni, doream sa fie gata de drum si cu acel adeziv complet uscat.

Citeste si:   Umanizarea transportului decedatilor

Indiferent de marca masinii, Audi, Skoda, Seat, Vw, Bmw, Dacia, Opel, Jeep, Jaguar, Fiat, Ford, Mercedes, Renault, Hyundai, Kia, Alfa, Citroen, Chevrolet, Peugeot, Toyota, Jaguar, Nissan, Daewoo, Suzuki, Honda, Rover, Iveco, Man, Daf, Volvo, acestia pot schimba orice geam fie, cu sau fara senzori de ploaie sau de lumini, headup antena, camera, lipire cheder.

In momentul cand ai probleme cu masina si nu stii unde sa gasesti parbrize ieftine, acestia iti ofera solutia optima. Montaj de orice tip de parbriz ,la domiciliul clientului, oferind garantie de 2 ani pentru fiecare lucrare in parte.

Personal recomand cu toata increderea serviciile celor de la Parbrizeacasa.ro, iar daca veti apela la acestea, cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta. De asemenea, toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site si va invit sa il accesati iar pentru orice nelamurile, echipa va va acorda toata consultanta necesara.

Spune si tu parerea...