A inceput scoala, si cu ea o gramada de emotii dar si de intrebari. Oare se va descurca cel mic? oare se va integra? Doamna e un bun pedagod? Am ales scoala potrivita? Insa mai e o intrebare la care, sunt convinsa, ca toti parintii s-au gandit. Cine il ia pe cel mic de la scoala si cu cine sta pana ne intoarcem la servciu. In societatea de astazi sunt putini acei parinti care isi permit sa traiasca dintr-un singur salariu sau au flexibilitatea job-ului. Sa-ti lasi singur copilul prescolar singur acasa pana te intorci la orele 18:00 de la job? Nici gand. Lumea s-a schimbat si trebuie sa fim constienti ca traim intr-o societate haotica si copiii nu mai pot fi lasati cu cheia de gat pentru propria lor siguranta. Unii norocosi au bunici, in putere care le poarta de grija nepotilor. Dar ce ne facem daca nu aveam parte de ajutor din partea familiei? Ar mai fi optiunea bona desi, pana se va reglementa foarte bine aceasta meserie, nu ma simt foarte sigura sa imi las copilul cu o persoana straina in casa.
Iata insa ca exista o solutie si pentru aceata problema…minunatul Afterschool. Cu o traditie de decenii in alte colturi ale lumii, in Romania acest sistem a fost implementat de putini ani. Este „colacul de salvare” pentru acei parinti care lucreaza pana tarziu si sunt in situatia disperata de a nu avea cu cine sa isi lase copilul. Cum trebuie sa fie un Afterschool perfect? Trebuie sa fie accesibil ca tarife, sa ofere siguranta, sa iti asigure transporul copiilor de la scoala, sa le asigure o masa sanatoasa, servita in conditii de igiena maxima, sa le asigure copiilor sprijin in executarea temelor dar si activitati de recreere atractive si dinamice.De asemenea, un afterschool perfect trebuie sa dispuna de mobilier si dotari de foarte buna calitate, indrumatori si pedagogi bine pregatiti.
Un astfel de afterschool Sector 1 se numeste Teddybar. Deja dupa denumire, mi-am dat seama ca locul in cauza nu poate fi decat unul prietenos si atractiv pentru copii. Preturile sunt accesibile si iti ofera toate serviciile de care copilul tau are nevoie. Teddybar ii ofera copiului tau transport, hrana sanatoasa si proaspata deoarece institutia are propria cantina, personal calificat ce ofera asistenta copiilor la efectuarea temelor, un loc in care poate sa socializeze cu alti copii. De asemenea, optional, puteti cere studierea limbilor engleza sau germana precum si implicarea celor mici in alte activitati optionale precum: Aikkido, balet, tenis de camp, inot, arta, origami, robotica, pian, sah, teatru etc.
Cu Afterschool-ul Teddybar poti sta linistit. Copilul tau nu va fi lasat singur si se va afla in siguranta sub supravegherea personalului calificat. De asemenea, toate grijile tale cu pregatirea mesei de pranz, teme si alte activitati vor fi istorie. Dupa o zi de munca obositoare, vei avea satisfactia faptului ca cel mic a fost bine ingrijit si este gata pentru o noua zi de scoala. Astfel tie iti va ramane mai mult timp sa te joci cu el, sa va plimbati, sa va bucurati de relatia speciala si minunata de parinte-copil.

Facebook Comments
Citeste si:   Importanta husei pentru telefonul mobil

Spune si tu parerea...