In zilele in care problemele nu se mai termina in viata noastra, asteptam sa se produca o minune si sa apara iar soarele. Soarele este simbolul perioadei frumoase, lipsite de griji, in care nu ducem lipsa sau grija banilor si toate ne merg din plin.

-Cel mai rau ma simt, cand stiu ca sunt dator la banci, imi spunea B. astazi, in timp ce ne duceam la cumparaturi. Este atat de greu ca salariul meu sa acopere dobanzile si ratele. Ramanem fara nimic pana la salariul urmator, de aceea trebuie sa mai muncesc in plus prin curtile oamenilor.

Amaraciunea se citea pe fata lui, cand spunea toate acestea. Nu se putea bucura de cei doi copii frumosi si sanatosi, de  tinerete, de casa mare, mostenita de la bunici. Se gospodarea mereu, dar se vede treaba ca banii erau imprumutati, fiindca anul acesta a avut urmatoarele realizari: a pus panouri solare, a facut incalzire centrala si a mai facut o baie mica in casa.

Discutam ca intre prieteni si a venit vorba si de masina foarte buna cu care ne duceam la cumparaturi. Avea acasa doua masini: una pe gaz si una pe benzina, dar cea pe gaz era de carat bagaje si de circulat pe drumuri mai putin circulabile.

-Ar fi bine sa pot sa o vand pe aceasta, fiindca benzina este scumpa si consuma mult si sa imi iau una mai mica pe gaz. Nu cum este cea de acasa, ci mult mai buna!

B este un internaut bun, fiindca ne-am intalnit dupa o saptamana si nu mai avea fata aceea intunecata.

– Servicii amanetauto.com.ro au reprezentat pentru mine luminita de la capatul tunelului, doamna, mi-a spus vesel!

Era in vocea lui un entuziasm molipsitor si m-am bucurat enorm.

Nu mai era cu masina lui scumpa, ci una mai ieftina, dar foarte buna. Apoi a inceput sa imi povesteasca. M-am bucurat mult ca redevenise baiatul vesel si placut din trecut.

Isi amanetase masina scumpa la Amanetauto.com, iar din cei 75 % din valoarea masiniii isi achitase toate datoriile, ba mai mult de-atat ii ramasesera bani sa isi ia o masina mai economica pe gaz, cum dorise.

Avea numai cuvinte de lauda la adresa institutiei si la adresa functionarilor sai.

-Am completat formularul de contact si m-au sunat ei pe mine inapoi. Nu mi-a venit sa cred ca mai exista si astfel de oameni. Am stabilit data si ora cand trebuia sa ajung cu masina la sediul lor, dar mi-au comunicat inainte suma pe care urma sa o incasez si la ce valoare se ridicau comisioanele. Am stiut de la inceput ca voi semna un contact pe 30 de zile si mi se mai acorda 14 zile prelungiri, daca in tot acest timp nu reusesc sa fac rost de bani. Sa stiti ca mi-au pus masina intr-un garaj acoperit, cu paza umana si cu sistem de monitorizare video, dar vreau sa va spun adevarul. Nu intentionez sa imi mai iau masina de la ei, ci ii rog sa ma consilieze sa o vand.

Iata ca o institutie financiara reusise sa aduca bucurie in viata unui om! Stiam cat se chinuise sa isi vanda masina. Era un autoturism puternic, frumos si care consuma foarte mult, de aceea nu il dorea nimeni. Acum il amanetase pentru o suma frumoasa, iar banii i-au ajuns sa scape de banci si sa isi ia o masina pe gaz, mai mica ca prima, asa cum isi dorise.

Poate ca doresti si tu sa scapi de o datorie veche sau de una care nu se mai termina. Te incarci cu un card de cumparaturi, scoti bani de pe el, cand ramai fara si se intinde datoria la nesfarsit. Dobanda aceea pe care o dai pentru intretinerea contului o poti depune in contul tau pentru o pensie facultativa, de exemplu.

Cardul de cumparaturi este un mod de a irosi pe termen lung banii tai. Amanetauto.com.ro te ajuta sa scapi de datoriile incomode si sa progresezi. Gandeste-te ca in momentul in care ramai fara bani nu te mai poti plimba cu masina de acolo acolo, ci o tii in fata blocului degeaba! Este mult mai avantajos sa o transformi in bani, sa restitui banii dupa ce te redresezi si sa o iei inapoi.

Solutie financiara la fel de eficienta ca aceasta nu mai gasesti.

In afara actelor de proprietate ale masinii si a actelor proprietarului de identitate nu se cere nimic altceva, iar imprumutul se da pe loc.

Toate informatiile sunt la vedere, comisioanele sunt tansparente, operatorii de servicii amabili.

Nu exista nici un risc, mai ales ca se poate prelungi perioada contractuala cu 2 saptamani.

Este de preferat acest sistem imprumutului bancar care cere giranti si garantii materiale, se intinde pe ani multi ca dobanda incasata sa fie de 2 ori cat suma imprumutata.

Aici primesti 75% din valoarea masinii pe loc, iar de masina ta au grija ca de lumina ochilor.

Nu mai fii suparat, daca ai mari probleme cu banii, fiindca totul se rezolva repede si bine la Amanetauto.com!

Imi place sa ma imprumut (cand nu am de ales) la oameni care sunt ingaduitori si care nu ma fac sa ma simt rau ca depind de ajutorul lor.

Asa sunt cei de la Amanetauto.co, de aceea intra acum pe site-ul lor si informeaza-te singur, mai ales ca poti citi si comentarii ale fostilor clienti.

Daca as ramane fara bani, as duce fara sa stau pe ganduri masina la aceasta institutie onesta, care ajuta oamenii in modul cel mai elegant cu putinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here