Imi plac casele cu gresie in curte si institutiile pe poarta carora intri fara sa te temi de noroaie sau de apa care balteste, cand ploua. Imi amintesc de locul in care lucrez. Intotdeuna in corpul de cladiri din spate, care era mai jos decat restul curtii se puneau scanduri, sa nu se umple de apa cei care isi desfasurau activitatea in zona aceea.


Lucrez intr-o scoala si este neplacut ca elevii sa alerge prin apa care balteste si sa stea uzi la picioare si pe haine 4-5 ore. Asta inseamna sa existe aspecte care grabesc imbolnavirile si gravitatea acestora.
In partea aceea inclinata a curtii se strangea si zapada si se faceau derdelusuri periculoase, mai ales ca sub ele erau dale de piatra care puteu provoca raniri grave in cadere.


Acasa, curtea mea este pavata cu piatra de rau. Apa se scurge si nu mai ramane in curte, dar au aparut alte inconveniente. Iata lista lor:


-exista zone de trafic intens in care piatra s-a spart si cand totul este acoperit de zapada, piciorul celui care trece pe acolo poate fi scapat pe langa pietre si cazatura dura va fi acompaniata de raniri grave. Este cumpli sa iti rupi o mana sau un picior, fiindca pavajul nu a fost reparat la timp.

Citeste si:   De ce sa imi cumpar un apartament si sa renunt la chirie


-din cauza ploilor si a zapezii pe portiuni mari s-a rupt aleea si in locul ei a ramas pamant. Diferentele de nivel impiedica masina sa inainteze pana in locul unde trebuie sa fie descarcate materialele.


-o piatra lipsa strica o portiune mare de pasaj, tocmai cum un mar stricat grabeste putrezirea a 10 mere aflate in vecinatatea lui.


Exemplele pot continua, dar important este ca omul sa isi repare la timp pavajul din curte si sa isi puna gresie eleganta adusa din Italia, oricat de mult l-ar costa. Portile, aspectul curtii, exteriorul casei si modul in care arata gradina spun multe despre gospodarii care locuiesc acolo.


Puteti citi inainte de a va ocupa de renovare explicatiile de pe internet, sa nu comiteti greseli pe care nu le puteti repara. In luna aprilie noi vom incepe renovarea aleii si iata ce plan am facut!


1. Nu vom merge pe carpeli! Ce inseamna acest lucru? Sa te duci si sa plombezi neglijent partea cu probleme.

Portiunile deteriorate necesita reconstructie, nu plombare facuta de mantuiala. Este ca si cum in caria necuratata si nepregatita a unei masele se torna substanta menita sa acopere gaura respectiva.


2. Nu vom folosi materiale ieftine si nici nu vom face economie.
Daca nu este de calitate betonul sau gresia si substantele utilizate la montaj, dupa doi-trei ani se vor face alte cheltuieli care vor fi si mai mari.
3. Inainte de inceperea demolarii pavajului, solicitam consultanta firmei https://www.sculedeinchiriat.ro si inchiriem sculele necesare, mai ales ca in acest mod se fac economii substantiale.

Citeste si:   Masajul - o terapie pe care o poti face singur acasa


Si noi putem sparge pavajul care necesita reconstructie si cu o roaba mecanizata ducem resturile rezultate departe de zona in care se lucreaza. Pentru cei care citesc materialul am o informatie foarte utila: iarna, se pot inchiria si freze pentru zapada. Nu trebuie sa mai munciti din greu, sa aruncati tone de zapada cu lopata, cand freza o spulbera repede si bine.
Pe site-ul firmei prezentate mai sus gasiti ciocan de spart pavajul, betoniera, polizor unghiular si elicopter sapa. Preturile sunt mici, iar echipamentele si aparatele sunt livrate la adresa indicata.


Programul de inchiriere este asa de generos, incat uneltele se pot rezerva pentru: o zi, o saptamana, la sfarsitul de saptamana si o perioada cuprinsa intre 1-7 zile. Evident ca exista si conditii de inchiriere serioase, datorita valorii produselor care se inchiriaza. Echipamentele performante si atat de scumpe se inchiriaza cu certificatul de inmatriculare al firmei in original in cazul inchirierilor realizate de catre firme sau cu buletinul pentru persoanele fizice.

Citeste si:   XBMC Media Center


Plata se face numerar la livrare. Ar fi riscant pentru firma de inchirieri sa se accepte plata la termen. Costurile se pot achita cu cardul la ridicarea produselor sau numerar in aceeasi perioada.


Cu masini si unelte inchiriate, multe firme si multi gospodari au relizat proiecte de vis. Este de ajuns sa rasfoiesti portofoliul, sa intelegi ce usurarea reprezinta pentru tine ca vei putea executa mecanizat lucrarile, adica repede, perfect si la cele mai mici preturi.


Multi oameni uita ca in pretul reconstructiei pavajului intra si demolarea. Gospodarul care nu se pricepe sa monteze perfect gresia adusa din Italia, poate in schimb sa demoleze pavajul stricat.


Romanii sunt cu adevarat norocosi sa aiba la dispozitie o asemenea firma de inchiriere utilaje si masini care sunt livrate la adresa indicata.
In timpul liberi, gospodarii pot demara singuri un proiect de milioane, demoland singuri ceea ce vor sa repare.


Toate acestea se pot face in zilele libere, la sfarsitul saptamanii sau in cateva zile de concediu.


Investiti in curtile si casele voastre si mai ales renovati cand este cald afara si se poate lucra mai multe ore pe zi, fiindca ziua este mai lunga!

Spune si tu parerea...