Covorul este un accesoriu pentru interior destul de important, deoarece acesta are puterea de a schimba decorul din interiorul unei locuinte si poate oferi un aspect mai luxos mai ales in cazul restaurantelor si magazinelor. Cel mai bine este sa achizitionam covoare de la magazine de specialitate.

Un astfel de magazin este sanito.ro care comercializeaza o gama vasta de covoare profesionale la preturi foarte convenabile. Sanito.ro este un furnizor cu o vasta experienta in domeniu ce ofera nu numai covoare profesionale, ci o gama destul de mare de produse pentru curatenie de la brand-ul Tork, dar si consumabile precum role hartie sau accesorii de curatenie.

Orice firma care isi doreste o mocheta profesionale poate apela cu incredere la sanito.ro, deoarece calitatea produselor este de cel mai inalt nivel, iar gama lor de covoare cuprinde covorase dezinfectante, covorase horeca, covoarea birou, etc.

Cum alegem un covor pentru living?

Covorul pentru living trebuie ales tinand cont de marimea camerei. Astfel, pentru o incapere spatioasa, aseaza un covor mare in centru. Pe acesta ar trebui sa incape lejer toata mobila din camera de zi.

Daca mobila este asezata de-a lungul peretilor, picioarele din fata ale scaunelor, fotoliilor sau canapelelor ar trebui sa fie pe covor.

Pentru livinguri mici, alege un covor mai mic, pe care sa-l asezi in centrul incaperii. Pe acesta nu ar trebui asezata mai mult de o masuta de cafea.

Pentru o mobila intr-o singura culoare, tare, alege un covor luminos si cu model. Ai un living colorat? Alege un covor in tonuri neutre, care sa nu concureze mobila. Designerii de interior se pricep sa amestece si culori sau modele diferite de mobila si covoare, insa este greu si, daca nu ai studii de specialitate, s-ar putea sa obtii un spatiu aglomerat si greu de digerat.

In cazul unui covor texturat, culoarea de baza ar trebui sa se gaseasca si in draperii sau in pernele de decor. Un covor ales bine va completa si complimenta decorul livingului

Covoarele mici, cu modele indraznete – ca florile sau culorile puternice, pot sa creeze impresia unui spatiu mai mare. Acest procedeu este de folos mai ales in camere mici. Daca alegi un astfel de model indraznet, nu plasa masuta de cafea peste el. Trebuie sa fie primul lucru pe care il vezi cand intri in camera.

Covoarele in culori deschise sau neutre creeaza, la fel, iluzia unui spatiu mai mare. Un model simplu, intr-o singura culoare, va da un sentiment de unitate a spatiului. Pentru un sentiment de confort, in mod ciudat, culorile inchise si modelele aglomerate functioneaza cel mai bine.

Sanito.ro este furnizorul capabil sa ofera covoare pentru living profesionale care vin intr-o paleta de culori diferite, pentru a se potrivi cat mai bine cu nuantele peretilor.

Clientii care aleg sa cumpere covoare profesionale si covoare birou de la sanito.ro nu au avut niciodata plangeri, deaorece este magazinul cu cele mai bune produse de acest fel!

Sanito.ro iti ofera cele mai inedite modele de covoare profesionale, la preturi avantajoase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here