In ultima vreme, la nunti, se poarta ca domnisoarele de onoare sa imbrace rochii la fel, de regula rochii versatile, dand impresia ca alaiul miresei poarta uniforma, dar in opinia mea, mireasa se evidentiaza mai bine in mijlocul unui decor feeric multicolor al fetelor frumoase care o insotesc si o asista in ziua cea mare.
O floare alba se distinge intr-un camp de flori multicolor, de aceea am lasat pe fiecare dintre cele sase prietene bune sa-si aleaga tinuta oferind doua repere ca ghid:
-cuvintele cheie rochii domnisoare de onoare
-o singura adresa virtuala: Rochii-perfecte.com
Fetele au fost foarte incantate, mai ales ca nu acceptau bucuroase sa apara cu aceleasi rochii la nunta mea. Unii considera total nepotrivit ca doua persoane sa apara la un eveniment cu aceeasi tinuta, dar 6 fete imbracate la indigo!!!


Asa ne-am asezat noi la birou si dupa ce domnisoarele mele de onoare mi-au multumit pentru ca le-am recomandat cel mai bun si aprovizionat magazin de rochii din tara, au inceput alegerea. Prima a pus ochii pe rochia versatila, lunga din lycra, care costa 99 de lei. I se potrivea perfect fiindca avea plete lungi, blonde si ochi albastri. A doua a comandat rochia versatila bordo, in fapt acelasi model, dar pe o culoare diferita. Si a treia a ales rochie lunga, versatila, de culoare capucino.
Celelalte domnisoare de onoare, cu picioare perfecte au dorit rochii scurte si era dreptul lor sa le expune fiind piese de mare finete. Fiindca nu se temea de culorile vii, Andreea, o bruneta reusita, a ales sa poarte rochia scurta din dantela fucsia.
Mai ramasesera doua domnisoare de onoare si au mers pe acelasi model de culori diferite, fiindca si pretul de 189 lei era accesibil. Cromatic ultimele prietene au pariat pe crem si negru.
Am facut bilantul si mi-am dat seam ca nimeni nu putea aranja lucrurile mai bine de atat. Trei dintre fetele din suita mea aveau rochii versatile lungi, acelasi model, culorile fiind diferite si trei alesesera rochii scurte, ispititoare din dantela de culori diferite. Rochia mea alba inflorea printre ele.
Fiindca au comandat la comun, livrarea a fost gratuita, iar pozele de la nunta au iesit fermecatoare.
Dragi mirese, aveti mai multe posibilitati si o singura solutie ca sa va imbracati domnisoarele de onoare ieftin si elegant. Solutia este magazinul Rochii-perfecte.com si am sa va spun de ce. Se gasesc aici rochii de ocazie lungi si scurte, de toate culorile, din materiale fine care-si pastreaza aspectul pentru toate evenimentele. De aici mi-am ales rochia de banchet, cu care am avut un succes rasunator si tinutele cand am fost domnisoara de onoare la randul meu. Dar imi cumparam si rochiile pentru birou.
Posibilitatile?
Prima cam monotona si rigida: sa le impuneti fetelor sa poarte acelasi model de rochie si aceeasi culoare. Cand s-a lansat moda, fiind o noutate, a fost evaluata o strategie atractiva, acum nuntasii sunt deja plictisiti sa vada 9 fete imbracate la fel.
A doua, pemisiv-creativa aduce un plus de culoare decorului nuntial si va face sa straluciti in mijlocul rochiilor colorate purtate de domnisoarele de onoare.

Spune si tu parerea...