Conceptul serviciilor rent a car este creat pentru romanii veniti de peste hotare si pentru strainii care nu detin o masina si care opteaza pentru astfel de servicii.

Atunci cand alegi un serviciu de tipul celui rent a car in orasul Cluj, vei stii cu siguranta ca aceasta alegere nu iti va ruina bugetul si te va transporta rapid la destinatie.

Masinile incluse in serviciul VAG24 inchirieri auto din Cluj scoate pe piata masini la preturi accesibile pentru toate buzunarele, costul minim pentru inchirierea unei masini este de 21 € pe zi.

WWW.VAG.ro va pune la dispozitie  din gama economy, masini ce apartin brandurilor VW Polo si Ford Fiesta. Romanii sunt recunoscuti pentru orientarea lor spre masinile de clasa mini sau mica, ce au incorporat un sistem de motorizarile cu provenienta din categoria economie, benzina.

Citeste si:   Aplicatii iPhone si Android: Tweet Deck

Motoarele diesel si-au crescut notorietatea prin intermediul economiei, al combustibilului pe care o ofera si performantele specifice ale masinii. De asemenea, suprematia pe piata din Europa a motoarelor Disel este accentuata de scumpirea petrolului.

Inchirieri auto VAG24  in Cluj este o companie de rent a car care se respecta, aceasta are program incorportat de fidelizare a clientilor. Atat pentru clientii romani, cat si straini, serviciul inchirieri auto VAG24  in Cluj ofera modele noi de masini ce dispun de motoare DIESEL, motor ce are un consum redus de motorina.

Calitatea si sarea de functionare a masinilor oferite de inchirieri auto VAG24 IN Cluj este ireprosabila – VAG24 ofera servicii de rent a car in orasul Cluj, masinile scoase pe piata spre inchiriere nu sunt mai vechi de  cinci ani, sunt sigure si fiabile.

Citeste si:   Da timpul inapoi cu Ceasmania

Inchirieri auto VAG24 in Cluj are ca public tinta persoanele care se respecta si care au asteptarea ca serviciul de inchiriere auto sa fie unul calitativ si rapid. Dupa fiecare inchiriere, specialistii VAG24 efectueaza revizii tehnice care sa garanteze siguranta si loializarea clientelei.

Inchirieri auto VAG24 in Cluj doreste sa loializeze atat turistii care viziteaza orasul Cluj si impejurimile acestui minunat oras, cat si oamenii de afaceri care sunt in cautarea unei metode de deplasare rapida in conditii premium.

Spune si tu parerea...