Daca ne uitam in jurul nostru, pe strada, si analizam fiecare loc prin care trecem, vom observa ceva ce nu ne face cinste, si anume depozitarea iresponsabila a gunoaielor. Sa nu mai spunem despre faptul ca in “cultura” romaneasca inca exista uratul obicei de a arunca pe jos. Desigur, incepem si noi sa face pasi mici spre stoparea unor asemenea obiceiuri, insa munca este inca imensa si ar trebui ca atat in scoli, cat si in sanul familiei sa se inoculeze copiilor reguli de baza ale modului in care gunoiul menajer poate fi aruncat, modul in care elemente precum hartia, metalul sau lemnul pot fi colectate selectiv pentru a fi ulterior reciclate si reutilizate. 

Deseurile trebuie depozitate in cosuri speciale precum cele de la magazinul cosuri-europubele.ro. Aici veti gasi cosuri colectare selectiva ce pot fi folosite atat in mediul casnic, cat si in scoli, gradinite, spitale, companii sau orice tip de institutie. Educatia cu privire la utilizarea cosurilor speciale nu trebuie facuta doar in scoli, ci trebuie implementata si in fime si companii. Managerii sau administratorii trebuie sa isi incurajeze angajatii in reducerea consumului si reutilizarea, de exemplu, a hartiei. Pentru a oferi inclusiv o integrare in designul interior al birourilor, magazinul cosuri-europubele.ro oferacosuri inox foarte frumoase, cu diverse capacitati. Aceste cosuri metalice vin cu elementele speciale de distinctie a tipului de deseu ce poate fi depozitat in interiroul lor.

Citeste si:   Ce sunt invertoarele auto si la ce folosesc

Un astfel de exemplu poate fi modelul de cos pentru colectare selectiva Trelleborg A. Sunt cosuri modulare pentru colectare selectiva din otel inoxidabil. Acestea sunt containere de reciclare modulare, echipate cu pubele interioare de gunoi din metal pentru curatare si manipulare usoara. Trelleborg A este realizat la exterior din otel inoxidabil de inalta calitate si se poate personaliza cu autocolante colorate pentru o separare eficienta a deseurilor. Acest model poate fi realizat, de asemenea, din metal ultra rezistent in diferite culori. Poate fi adus clientilor la comanda.

Uppsala A este un alt exemplu de astfel de produs, extrem de apreciat de clientii magazinului online cosuri-europubele.ro. Este o insula de colectare selectiva si este cea mai vanduta pentru zonele publice cu trafic intens. Insula pentru reciclare este alegerea perfecta pentru spatiile comerciale, birouri cu trafic intens sau zonele urbane care aplica separarea usoara si eficienta a deseurilor. Acest cos de tip insula poate fi personalizat si poate fi utilizat pentru reclama in scopuri publicitare. Poate fi livrat in diverse combinatii cu 3, 4, 5 sau chiar mai multe pubele, pentru a indeplini cerintele locale de separare a deseurilor.

Citeste si:   Unde incepuse succesul?

Cele mai moderne cosuri pentru colectarea selectiva sunt Aarhus A, disponibile in 3 dimensiuni si capacitati: 50/60L, 90/100L si 200L. Sunt confectionate tot din otel inoxidabil. Sunt cosuri modulare cu un design modern si sunt potrivite pentru separarea deseurilor in zone precum birourile, dar si holuri, hotelui si mall-uri. Au capace demontabile, frumos colorate, pentru a se potrivi tipului de deseu care urmeaza sa fie colectate. Sunt echipate cu un cadru de metal elegant realizat din acelasi otel inoxidabil de cea mai buna calitate.

Cu astfel de cosuri cu design placut si la preturi accesibile, este simplu ca reciclarea, precum si colectarea selectiva sa devina un stil de viata pentru oricine.

Citeste si:   Bancuri din domeniul tehnologiei

Spune si tu parerea...