Gadget-urile fac parte din viata noatra de zi cu zi, fie ca le folosim pentru propriul nostru divertisment sau pentru a executa task-uri la job.

Pe site-ul Quickmobile.ro, clientii beneficiaza de cele mai bune preturi si pot face parte din Club VIP Quickmobile.ro daca devin clienti fideli.

Ce beneficii iti ofera Club VIP Quickmobile.ro?

Poti sa beneficieze de comenzi gratuite chair daca acestea sunt facute zilnic, nu exista o limita anume. Primesti ajutor de la expertii, Quickmobile daca ia nevoie de informatii despre un produs anume. Fiind membru Smart ai acces pe deplin la ofertele Quickmobile inainte ca acestea sa fie facute publice pentru restul clientilor. Quickmobile iti va face o surpriza de ziua ta in fiecare an.

De asemenea, daca ai cumparat un telefon, o tableta sau un laptop de pe site-ul quickmobile.ro te poti bucura de garantie extinsa pe o perioada de 2 sau 3 ani in schimbul unei sume modice. Este o investitie care merita, deoarece garantia este foarte importanta, mai ales pentru gadget-urile scumpe. Pe langa garantie este important sa adaugam si o asigurare CASCO online pentru a fi siguri ca produsul este asigurat indiferent de ce i se intampla.

Asigurare smartphone-ul in caz de spargere

Acesta este primul motiv pentru contractarea unei asigurari mobile. Desi smartphone-urile au o dimensiune considerabila in zilele noastre, este foarte obisnuit sa ne scape din maini. Ecranele si carcasele sunt, de asemenea, mult mai slabe decat laptopurile noastre vechi, care ar putea cadea in mod repetat fara a fi deteriorate. Cu toate acestea, retineti ca asigurarea nu acopera toate tipurile de daune.

Pentru ce tipuri de daune va acopera asigurarea mobila?

Intr-adevar, in cazul deteriorarii telefonului , asigurarea va interveni daca si numai daca avarierea se datoreaza unui eveniment extern. Asta inseamna ca, daca telefonul mobil va aluneca, pur si simplu, din maini, asa cum am mentionat mai sus, nu va fi posibila nicio compensatie din asigurare.  In cazul in care telefonul  se sparge la impactul cu solul pentru ca v-a cazut pe strada, de exemplu, este probabil sa apelati la asigurare. Este intr-adevar, in acest caz, un eveniment extern si independent de voi si de vointa voastra.

Inlocuiti sau trimiteti pentru reparatii

Pentru ca telefonul sa fie inlocuit sau trimis pentru reparatii (daca poate fi reparat, pentru o schimbare a ferestrei, de exemplu), asiguratorul va va cere sa spuneti povestea in detaliu sau chiar marturia unei terte persoane. Trebuie sa stiti ca in fiecare zi, multi clienti incearca sa-si pacaleasca asiguratorul mintind despre originea spargerii, pentru a putea profita de un smartphone nou. Acesta este motivul pentru care acesta din urma trebuie sa constate situatia care a dus la ruperea si sa identifice declaratiile false. Principalul avantaj cu garantie extinsa este, desigur, posibilitatea de a schimba, de a repara sau de a rambursa smartphone-ul in functie de situatie. Intr-adevar, fara asigurare, ruperea sau furtul telefonului dvs. inseamna sa cheltuiti din nou o suma mare, ceea ce nu este de dorit.

Desigur, in cazul in care planuiti sa faceti cadou cuiva drag un telefon nou sau o tableta, serviciul de impachetrea premium devine una foarte util care merita fiecare banut.

Ce contine imachetarea premium?

O cutie neagra, hartie de matase parfumata si o funda de cadou speciala. Astfel persoana care primeste cadoul se asigura ca ai avut doar cele mai bune intentii atunci cand te-ai gandit sa ii daruiesti un gadget nou.

Quickmobile.ro aduce piata telefoanelor smartphone la un alt nivel oferind servicii premium si asigurari de calitate si produse în premiera ce garanteaza o folosire indelungata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here