Nu este nevoie să mai susținem că femeile sunt mari amatoare de produse cosmetice, iar măsuța de toaletă de acasă stă mărturie ședințelor de shopping și preocupării pentru aspectul fizic al acestora. Este imposibil de alcătuit o listă care să cuprindă toate produsele cosmetice, dar cert este un lucru: niciodată nu sunt prea multe. În încercarea de a mai repara puțin lucrurile, multe femei au devenit experte în a găsi preturi atractive la cosmetice, reduceri și oferte speciale, și chiar profit de discount-urile pentru cosmetice Black Friday. Nicio problemă, te poți descurca și tu. Dar, hai mai bine să discutăm despre altceva de data asta, și anume care ar fi acele produse cosmetice de care are nevoie o femeie preocupată de aspectul său exterior. În pofida listelor pe care fiecare femeie ți le-ar prezenta și pe care se regăsesc măcar 6 astfel de produse, în realitate sunt doar trei. Care sunt? Citește rândurile următoare și le vei afla.

Cremă de față

Îngrijirea tenului este foarte importantă, deoarece în acest fel ții deoparte semnele îmbătrânirii premature cauzate de un stil de viață dezordonat, poluare, razele puternice ale soarelui și multe altele. Prin urmare, de pe listă nu are cum să lipsească o cremă de față. Aceasta trebuie aleasă cu atenție, în funcție de tipul tenului, și pe cât posibil, în compoziția ei să intre ingrediente naturale, care să îi ofere pielii tale vitaminele și mineralele de care are nevoie.

Șampon

Nu doar un chip frumos, cu un ten sănătos și luminos este dorința femeilor, ci și o podoabă capilară care ar putea să o facă invidioasă și pe celebra Rapunzel. De aceea, din lista de produse cosmetice sau de îngrijire nu are cum să lipsească un șampon. Ca și în cazul pielii, șamponul trebuie să țină cont de tipul de păr, de structura lui, dacă vrei unul care nu doar să miroasă frumos, ci să îi ofere scalpului și firului de păr tratamentul potrivit, și multe alte criterii. Și, din fericire, chiar nu te poți plânge că nu găsești unul potrivit, pentru că oferta este una mai mult decât generoasă.

Ruj de buze

Chiar dacă nu ești genul care să se machieze, rimeleze, să dea cu fond de ten și/sau pudră, un ruj de buze nu are cum să-ți lipsească din geantă. Este acel accesoriu care ne face să ne simțim mai bine, pentru că ne aduce un pic de încredere în feminitatea noastră, chiar și atunci când avem o zi grea. Este suficient parcă să aplici puțin ruj pe buze și parcă simți că nimic nu poate fi atât de dificil încât să nu îi poți face față. Toate reprezentantele sexului frumos știu exact ceea ce vrem să spunem, nu-i așa?

Evident, fiecare femeie are lista ei cu produse cosmetice de care nu se poate lipsi. Noi doar am încercat să prezentăm o variantă scurtă a acesteia, și care ar putea reprezenta un fel de ”trusă de urgență” pentru multe ocazii. Tu ce ai trecut pe lista ta?

1 COMENTARIU

Spune si tu parerea...